Zabava

snimljen na jugu SAD-a

Filipjansko-zadarski bend Jeremiah's objavio glazbeni spot Little Brains

Filipjansko-zadarski bend Jeremiah's objavio glazbeni spot Little Brains

Filipjansko-zadarski bend Jeremiah's objavio je glazbeni spot Little Brains koji je snimljen za vrijeme putovanja po jugu SAD-a i sudjelovanja na 34. International Blues Challengu.

Audio je snimljen u predivnom Dark Horse Recording Studiu nedaleko od muzičkog grada Nashville, Tennessee.

Ovaj spot je i svojevrsna najava uskoro izlazećeg albuma "Time to Rob".

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah's, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu dok je ostatak albuma snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju u Nashville, Tennessee-u. Zvuk albuma "Time to Rob", koji broji 9 autorskih pjesama, je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja.

Jeremiah's kao pobjednici 9. Croatian Blues Challenge-a u band kategoriji, nastupaju na International Blues Challenge-u u Memphisu, Tennessee u siječnju 2018.
Također, u studenom 2017. osvajaju 14. Mega Muzika Award for THE BEST YOUNG BAND 2017.


Reci što misliš!