Zabava

"zna što radiš i di se krećeš"

TBF: Saša Antić pozvan na sud zbog stihova TBF-ove pjesme 'Mater'

TBF: Saša Antić pozvan na sud zbog stihova TBF-ove pjesme 'Mater'

U svojoj najnovijoj kolumni Reper to(v)ar, član TBF-a, Saša Antić, otkrio je kako je dobio poziv od Općinskog suda u Virovitici da se pojavi kao svjedok u slučaju u kojem ne poznaje niti jednog aktera, ali ipak ima jednu poveznicu s njima.

Najnovija kolumna Reper to(v)ar, koju na stranici autori.hr ima TBF-ovac Saša Antić, mogla bi se smjestiti u neku rubriku - vjerovali ili ne. Naime, u njoj je Antić otkrio kako je dobio poziv Općinskog suda u Virovitici da se pojavi kao svjedok u jednom kaznenom predmetu.

Iako ne poznaje okrivljenika, sud smatra kako je on najkompetentnija osoba koja bi im mogla pomoći u rješavanju svega. Naime, okrivljenik je mladić koji je policajcu poslao sms u kojem je, između ostalog pisalo i: 'Naša mater te traži'.

Budući da je riječ o parafraziranju stiha iz refrena TBF-ove pjesme 'Mater', čiji je autor stihova upravo Saša Antić, sud opravdano tvrdi da im upravo on može pomoći u utvrđivanju ima li u poruci i u kolikoj mjeri elemenata ozbiljne prijetnje.

'Zahvalan sam na prilici da javno tumačim značenje jedne svoje pjesme jer se znalo dogoditi da se poneke protumače potpuno pogrešno od onog što sam njima htio reći!', napisao je Saša Antić koji je potom dodao i kako mu je 'muka' šaliti se sa svime, budući da je stvar očito ozbiljna, javlja tportal.

 

https://www.tportal.hr/showtime/clanak/vjerovali-ili-ne-sasa-antic-pozvan-na-sud-zbog-stihova-tbf-ove-pjesme-mater-20180315

Reci što misliš!