Zabava

hit komedija 26.3. u hnk zadar

"Đurologija" ponovo u Zadru, ulaznice u prodaji

promo

Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“ u ponedjeljak, 26. ožujka dolazi u HNK Zadar.

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja, igrana 228 puta i vidjelo ju je preko 130.000 posjetilaca, a  još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Predstava se igra: 21.3. u Splitu u dvorani Lora, 22.3. u Šibeniku u dvorani HNK-a, 23.3. u Rijeci u dvorani HKD-a i 26.3. u Zadru u dvorani HNK-a.

Ulaznice potražite online!


Reci što misliš!