Zabava

321 kuhaj

321-kuhaj: Andrea i Barbara osvojile imunitet i postale šefice tima

321-kuhaj: Andrea i Barbara osvojile imunitet i postale šefice tima

Žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' drugi je put zaredom pohvalio mlade Splićanke.

Andrea i Barbara su i drugu večer zaredom dobile najbolje ocjene. Za „fantastičnu sabljarku na kremi od leće s palentom i izrazito ljuti chilli concarne s tortilja čipsom uspjele su dobiti 23 boda, što je više nego dovoljno da osvoje imunitet kod sljedećih eliminacija.

„Odlično za cure koje su izuzetno napredovale. Možda im je malo duže trebalo da se opuste, da pripreme jela sa svojim tačem. Na kraju je to dalo rezultata!“, rekao je Ivan Pažanin, oduševljen kreativnošću natjecateljica koje dolaze iz njegovog rodnog grada.

„Na ljestvici s ukupnim bodovima prešle smo Nikolinu i Otta. To je super jer mislim da oni stvarno dobro kuhaju i nekako su jako vješti u tome. Ali mislim da im nas dvije dobro pariramo…“, otkriva Barbara, koja će se sljedeći tjedan, zajedno s prijateljicom Andreom i svojim timom, boriti protiv Nikoline i Otta i njihove ekipe. Simpatični riječko-zagrebački par po treći je put osvojio imunitet, i to usprkos tome što su posljednja dva dana dobili, za njih dvoje, relativno prosječne ocjene.

„Sve što ću ja reći je da vaša jela nisu loša i neukusna, već da sam naučio probati drugačija jela od vas dvoje. Znam da znate bolje!“, poručio je Tomislav Špiček Nikolini i Ottu nakon što je njihovim otvorenim tortiljama i raviolima od sabljarke udijelio sedam, a Pažanin šest bodova.

Na začelju ljestvice ukupnih bodova su Davorka i Vjekoslav, koji su u četvrtak navečer pred žiri donijeli sabljarku „suhu kao barut“. Mateja Domitrović Sabo vjeruje da Davorka kod kuće priprema bolju mesnu štrucu, dok Špiček nije mogao izraziti što misli o Vjekinoj kreativnosti, i to prije negoli mu je dodijelio četiri na kuhači.

„Na početku zadatka sam shvatio da ja ne znam to skuhati, ali sam išao nešto skemijati. Ali ne skemijam kako treba. Ne znam, samo Bog nas još drži ovdje. A dokad će nas držati, što ja znam…“, simpatično je priznao Vjeko, koji će sljedeći tjedan, zajedno s majkom Davorkom, kuhati u timu Nikoline i Otta.
Ne propustite doznati koji to par ispada iz showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, od ponedjeljka, 16. travnja u 21:05 na RTL-u!


Reci što misliš!