Zabava

autorsko djelo Joke Bogavčića i Vilme Neškovčin

Klapa Intrade: Stiže pjesma koja će naslijediti Škrinju jubavi!

Klapa Intrade: Stiže pjesma koja će naslijediti Škrinju jubavi!

Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju novu pjesmu 'Ferma bi vrime' za koju kažu da je nasljednica 'Škrinje jubavi'!

Klapa Intrade je u veljači publici predstvaila svoj novi live album 'Arena Pula' koji sadrži dva CD-a i gratis DVD. Od izlaska ovaj album se nalazi na službenoj listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a sadrži i zadnje singlove koji se do tada nisu nalazi ni na jednom njihovom albumu.

Vesele se publici predstaviti svoju novu pjesmu 'Ferma bi vrime' koju su dugo čuvali, a ovo vrijeme im se učinilo kao odličan trenutak za nju.

- Pjesma 'Ferma bi vrime' je već dugo vremena kod mene, konačno je došlo i njeno vrime. Mislim da je dosta reći da su ovu pjesmu napisali Joke Bogavčić i Vilma Neškovčin koji su do sad napisali za klapu Intrade 'Ribar sam star' i 'Škrinja ljubavi'. Mogu vam sa sigurnošću reći da će pjesma 'Ferma bi vrime' biti njihova nasljednica. Zahvalio bih Tomislavu Mrduljašu na izvanrednom aranžmanu i produkciji te slobodno mogu s ovom pjesmom najaviti naš novi album koji bi trebao izaći krajem ljeta. Svima želim na kratko da zaustave vrime i poslušaju našu najnoviju pjesmu 'Ferma bi vrime' , rekao je Tomislav Bralić.

Klapu čekaju brojni nastupi zakazani u nadolazećim mjesecima, te planiraju objaviti i novi studijski album koji njihova publika željno očekuje. Za kraj godine planiraju održati velike koncerte, no o detaljima još uvijek tajnovito šute.

Tomislav i klapa ovim novim singlom sigurno nastavljaju niz odličnih hitova - 'Zalutali pogled', 'Ne mogu te prestat jubit', 'Lipe oči' i 'Ti, samo si ti'!


Reci što misliš!