Zabava

zabavni test

Otkrijte koji ste tip osobe prema boji ruža

Otkrijte koji ste tip osobe prema boji ruža

Volite li više crvenu ili nude nijanse, ili pak nešto posve otkačeno?

Jeste li ikada pomislile kako je moguće prepoznati vašu osobnost preko boje vaših usana? Donosimo vam mali vodič s objašnjenjima što znači određena boja ruža.

CRVENA

Crvena je boja ljubavi i strasti, izaziva snažne konotacije i povezuje se s moći. Žena koja nosi crveni ruž želi privući pozornost na sebe i pokazati svima oko sebe kako ima puno samopouzdanja i koliko je zapravo snažna. Žena koja nosi crveni ruž ima stav i ne boji se reći što stvarno misli. Crveni ruž je onaj završni dodir koji svakoj modnoj kombinaciji daje dodatnu čar i čini ženu koja ga nosi zavodljivijom.

NUDE NIJANSA

Nude nijanse su onaj klasičan izbor s kojim gotovo nikada nećete pogriješiti. Vole ga svi tipovi žena i sjajno pristaje svima. Ako najviše volite baš ove neutralne nijanse, vi ste praktična i jednostavna žena koja zna što je pobjednička kombinacija i koja ne voli eksperimentiranje – kako u životu, tako i u biranju idealne nijanse ruža.

BOJA FUKSIJE

Ovu nijansu biraju nepopravljive romantičarke i ona je sjajan izbor za naglašavanje njihove osobnosti. Žene koje najradije nose upravo ovu nijansu, prate trendove u svijetu mode i ljepote i rado isprobavaju sve novitete koje oni donose. S bojom fuksije pokazat ćete svoju nježniju stranu, ali i rado naglasiti svoje mišljenje.

TAMNE I SMEĐE NIJANSE

Tamne nijanse ruževa nikako nisu rezervirane isključivo za darkerice i kombinacije s crnom olovkom za oči. To su nijanse koje nose sve žene sa stavom i koje time govore da ne prihvaćaju trendove, nego vole svoju osobnost. Njih nije briga što će netko reći, samo im je najvažnije da ostanu dosljedne sebi i svom stilu.

NARANČASTI RUŽ

Narančasta je boja koja simbolizira optimizam, vedrinu, potiče samopouzdanje, inspirira i potiče bolje raspoloženje. Ako volite ruž u narančastim nijansama, vi ste sunce u vašoj okolini. Ljudi vas vole i sviđa im se biti u vašem društvu, imate dobar smisao za humor i donosite dobru energiju.

SVIJETLORUŽIČASTA BOJA

Ovo nije boja koju biraju isključivo tinejdžerice i ljubiteljice lutke Barbie. Nježno rozu boju ruža odabrat će odvažne žene s visokim stupnjem originalnosti i kojima je najzastupljenija karakterna crta nježnost. Mudre su i ne vole previše privlačiti pažnju.

Zena.hr


Reci što misliš!