Zabava

ulaznice u predprodaji

Hit komedija "Ukradena ličnost" stiže u Arsenal

Hit komedija

Hit komedija "Ukradena ličnost" stiže nam u Arsenal 5. svibnja!

Vječiti mladić, neponovljivi komičar i proslavljeni glumac gospodskih manira preuzetih od stare škole ponašanja i ophodjenja, Milan Lane Gutović, ali poznatiji kao Srećko Šojić, zvijezda komedija „Bela lađa“ i „Tesna koža“, koji obraz prodaje za 'kafućino' i 'prasiće' predstavlja neponovljivu Hit komediju pod nazivom „Ukrađena ličnos'...“, i na kazališne daske dovodi  „čuvenog“ Srećka Šoića.

Rame uz rame sa Nikolom Simićem, Lane je zasmijao brojne gledatelje,tumačivši lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe.

Legendarne scene ušle su anale i godinama kasnije i dalje se spominju u svakodnevnom govoru. Rame uz rame sa Nikolom Simićem, Lane je zasmijavao čitavu regiju, tumačivši lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe.

Završio je Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu i 1967. godine došao u Jugoslovensko dramsko pozorište kao mlad glumac u grupi koju su tada popularno nazvali „Bojanove bebe“, jer ih je doveo Bojan Stupica. Godine 1989. u Puli je dobio „Zlatnu arenu“ za ulogu u filmu „Poltron“.

Kratki opis komedije:

Šojić jako bolestan i ozlijeđen diktira svome suradniku, budući da ne može pisati, da umjesto njega piše pismo Europskoj uniji da i njega prime u Europsku uniju. I tu kreće, zaplet, smijeh, koji nama na poznat način može samo intepretirati poznati Srećko Šojić.

Komedija govori i o padu društvenih vrijednosti i  društva u cjelini u kojem lik Šojića (kao karikaturalna metafora) društveno ne stagnira, već naprotiv, napreduje. Ovoga puta glumac na bini nema ime i prezime, ali sve čini da intepretira tekst na sebi svojstven način iz poznatih serija i fiilmova.

Predstava za koju se uvijek traži karta više!

Početak je u 20 sati!


Reci što misliš!