Zabava

dnk analiza

Napravio DNK test da bi dokazao: "Ja sam Hitlerov unuk"

Napravio DNK test da bi dokazao:
biography.com

Vodoinstalater iz Francuske pristao se podvrgnuti DNK testu kako bi dokazao svoju tvrdnju da je on unuk Adolfa Hitlera.

Uzorak sline Philippea Loreta (62) usporedit će se s dijelovima lubanje i čeljusti za koje se vjeruje da su pripadale Hitleru, a čuvaju se u trezoru bivšeg KGB-ovca u Moskvi.

Philippe je uvjeren da je njegov pokojni otac Jean-Marie Loret bio Hitlerov nezakoniti sin kojeg je Hitler začeo s njegovom bakom Charlotte Lobjoie u ljeto 1916. tijekom borbi na sjeveru Francuske, piše The Sun.

"Uvijek postoji određena sumnja, pa ako se DNK test pokaže negativnim, nikom ništa. Ako bude pozitivan, samo će potvrditi ono što ionako znam. U svakom slučaju ću saznati istinu, a to je sve što želim", rekao je Philippe.

Prisjetio se kako je njegov otac posjeo njega i njegove rođake kad su bili djeca i rekao im da je njihov djed Adolf Hitler.

"Zavladala je zaprepaštena tišina, nitko nije znao što bi rekao. Nismo znali kako reagirati", kaže on.

Osim obiteljske sličnosti, Philippeov otac navodno ima istu krvnu grupu kao nacistički vođa.

"Danas sam posjetio kuću u kojoj je Hitler boravio dok je bio poručnik u prošlom ratu. Upoznao sam ženu koja tvrdi da je s njim dobila dijete i da se njen sin danas bori protiv Nijemaca u francuskoj vojsci", napisao je u svom dnevniku inženjer Leonard Wilkes, jedan od prvih koji se nakon Dana D iskrcao u Normandiji.

Jedna Hitlerova slika iz 1916. prikazuje mladu Francuskinju koju je tamo upoznao, a to je navodno Philippeova baka. Hitler je u to vrijeme imao 28. godina, a Philippeov otac je navodno začet tijekom pijane noći.

"Kad je tvoj otac bio ovdje, što je bilo rijetko, volio se sa mnom šetati u prirodi", ispričala je Charlotte sinu.

Otkrila je da te šetnje nisu uvijek dobro završavale jer bi on u jednom trenu počeo vikati i držati govore na njemačkom koje je ona slabo razumjela.

"Započinjao bi govore koje ja ne bih razumjela. Čak i da sam znala njemački, ne bih ga mogla pratiti. Sva ta povijesna događanja u Pruskoj, Austriji i Bavarskoj nisu mi bila poznata. Moje bi ga reakcije ljutile pa sam ih jednostavno prestala pokazivati", pričala je baka.

Philippe također kaže da je baka otkrila da je Hitler bio nježan ljubavnik, no da je pokazivao veliku ljubomoru i da mu nije bilo drago kad su je drugi muškarci gledali, piše Index.hr


Reci što misliš!