Zabava

SLUŠA LIJEČNIKE

Aki Rahimovski progovorio o oporavku nakon blažeg moždanog udara: "Držim se"

Aki Rahimovski progovorio o oporavku nakon blažeg moždanog udara:
Marko Prpic/PIXSELL

Početkom travnja pjevač je doživio blaži moždani udar.

Vijest o zdravstvenom stanju mnogima omiljenog glazbenika prenijeli su gotovo svi mediji u regiji, a ražalostila je i brojne obožavatelje benda koji su Akiju Rahimovskom poželjeli brz oporavak. Brzo je pušten na kućno liječenje, no liječnici su mu preporučili da strogo miruje. Frontmen popularnog benda pričao je o svom zdravstvenom stanju.

'Držim se za sada. Evo krenuo sam u toplice i vjerujem da će sve biti uredu kada je moje zdravstveno stanje u pitanju. Slijedi kolonografija i s tim bismo trebali završiti. S obzirom na to da sam optimist, nadam se da će sve biti kako treba i da ću se do kraja oporaviti', izjavio je Aki Rahimovski za Avaz. Još, kaže, ne razmišlja o povratku na scenu jer ne želi riskirati.

Uz mirovanje i izbjegavanja stresa, liječnici su 62-godišnjem pjevaču Parnog valjka zabranili poroke i odredili poseban način prehrane. Preporučeno mu je da ostavi cigarete, crnu kavu i savjetovali mu da se prebaci na mediteransku prehranu te da više konzumira voće i povrće.

Parni valjak je na svojim službenim stranicama objavio kako vrlo ozbiljno shvaćaju svoj posao i ne žele razočarati tisuće obožavatelja koji su se veselili budućim koncertima, no pjevačevo zdravlje im je sada na prvome mjestu pa su otkazali sve nastupe do daljnjega, piše Tportal.


Reci što misliš!