Zabava

ne propustite

Ove subote u Arsenalu hit komedija "Ukrađena ličnost"

Ove subote u Arsenalu hit komedija
TZ Zadar

Rame uz rame s Nikolom Simićem, Lane je zasmijao brojne gledatelje, tumačeći lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe

Vječiti mladić, neponovljivi komičar i proslavljeni glumac gospodskih manira preuzetih od stare škole ponašanja i ophođenja, Milan Lane Gutović, ali poznatiji kao Srećko Šojić, zvijezda komedija „Bela lađa“ i „Tesna koža“, koji obraz prodaje za 'kafućino' i 'prasiće' predstavlja neponovljivu Hit komediju pod nazivom „Ukrađena ličnos'...“, i na kazališne daske dovodi „čuvenog“ Srećka Šoića. 

Legendarne scene ušle su anale i godinama kasnije i dalje se spominju u svakodnevnom govoru. Rame uz rame s Nikolom Simićem, Lane je zasmijavao čitavu regiju, tumačeći lik nepismenog direktora, koji sve najbolje od života grabi samo za sebe.

Kratak opis komedije:

Šojić jako bolestan i ozlijeđen diktira svome suradniku, budući da ne može pisati, da umjesto njega piše pismo Europskoj uniji da i njega prime u Europsku uniju. I tu kreće, zaplet, smijeh, koji nama na poznat način može samo interpretirati poznati Srećko Šojić.

Komedija govori i o padu društvenih vrijednosti i društva u cjelini u kojem lik Šojića (kao karikaturalna metafora) društveno ne stagnira, već naprotiv, napreduje. Ovoga puta glumac na bini nema ime i prezime, ali sve čini da interpretira tekst na sebi svojstven način iz poznatih serija i filmova.

Predstava za koju se uvijek traži karta više odigrava se u subotu 5. svibnja u 20 sati u zadarskom Arsenalu.

Ulaznice su dostupne preko Ticketshopa po cijeni od 70,00 kn.


Reci što misliš!