Zabava

17. svibnja u dvorani Kina

"Superjunaci" stižu u Sv. Filip i Jakov

"Superjunaci" stižu u Sv. Filip i Jakov! Posebnost ove predstave su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina. Uz ples, cijelu predstavu prati i atraktivna glazba različitih žanrova


U četvrtak, 17. svibnja u dvorani Kina u Sv. Filipu i Jakovu gostovati će dramsko-plesna predstava za djecu i mlade "SUPERJUNACI" Teatra Poco Loco iz Zagreba i Kazališne družine Pinkleci iz Čakovca.

„Superjunaci“ nova je predstava Teatra Poco Loco i Kazališne družine Pinklec, nezavisnih kazališta koji nastavljaju istraživati nove kazališne oblike i teme važne za mladu publiku.

Posebnost ove predstave su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina. Uz ples, cijelu predstavu prati i atraktivna glazba različitih žanrova (opera, hip hop, tehno) stvarajući atmosferu svijeta na granici realnosti i fikcije.

Cijela priča parafrazira filmove i crtiće o superjunacima koje djeca svakodnevno prate, stvarajući vrlo tanku granicu između igre i stvarnosti, borbe i plesa, s vrlo jasnom porukom o tome da nasilju treba reći NE. 

Dijalog, stvaralaštvo, ljubav i poštovanje prema drugima – to su supermoći koje spašavaju živote.  Ovu atraktivnu hit predstavu, gledati će oko 170 učenika viših razreda OŠ Sv. Filip i Jakov.

Gostovanje predstave Superjunaci sufinancirano je sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a ostvareno je u suradnji Udruge "U pokretu" iz Zadra, OŠ Sv. Filip i Jakov i Teatra Poco Loco iz Zagreba. 
 

Reci što misliš!