Zabava

najbolji hrvatski festival

Nova imena na programu paškog Sonusa!

Nova imena na programu paškog Sonusa!
Sonus/Elephant studio

Kao da već bogat program 6. izdanja Sonus festivala nije bio dovoljan, organizatori su najavili još 19 imena koja će nastupiti tijekom 5 dana i 5 noći u klubovima na plaži Zrće, samo nekoliko metara od Jadranskog mora.

Archie Hamilton, Boris Brejcha, Cassy, Cezar, Craig Richards, Digby, Dr. Rubinstein, Johannes Brecht live, Ralf, Rossko, Skizzo, Stephan Bodzin live i The Martinez Brothers pridružit će se već impozantnom programu koji će prema fanovima, najbolji hrvatski festival, priuštiti svojim posjetiteljima od 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarus i Kalypso.

Nekoliko domaćih I regionalnih imena od koji su neki već članovi Sonus obitelji, a neki će imati po prvi put priliku nastupiti pred internacionalnom publikom od nekoliko tisuća ljudi koji dolaze na Sonus iz više od 60 zemalja svijeta, čine Andrea Ljekaj, Felver, Groovyman, Kristijan Molnar, Mariano Mateljan, Marina Karamarko i Yesh.

Ljubitelji elektroničke glazbe iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku party meku i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerojatan program pod otvorenim nebom tijekom nezaboarvnih 5 dana I 5 noći.    

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco CarolaLoco DiceSven VäthRichie HawtinRicardo VillalobosJamie JonesSeth TroxlerAdriatiqueÂme DJ, Dixon, Peggy GouRødhådPan-PotCharlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetitelji iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svjetskih festivala u kolovozu par godina zaredom.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem naših online shopova Entrio.hrTicketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.