Zabava

sitcom

Ništa od novih epizoda humoristične serije "Svi vole Raymonda"

Ništa od novih epizoda humoristične serije

Velik broj humorističnih serija u kojima smo uživali tijekom 90-ih, poput ''Roseanne'' ili ''Pune kuće'' uskoro će dobiti nove epizode, no među njima se neće naći i popularni sitcom ''Raymond''.

Poznati komičar i najveća zvijezda serije, Ray Romano, u nedavnom je intervjuu potvrdio kako se, unatoč brojnim nagađanjima i molbama obožavatelja, stara ekipa ipak neće okupiti na setu.

''To je pitanje koje mi ljudi često postavljaju u zadnje vrijeme. Autor Philip Rosenthal i ja dugo smo o tome pregovarali, no stigli smo do zaključka kako serija više ne bi bila ista bez originalne postave. Doris i Peter više nisu s nama, a i klinci su odrasli. Bilo bi teško ponuditi neku zanimljivu priču uz posve nove likove'', priznao je Romano, prisjetivši se posebno legendarnih preminuih glumaca Doris Roberts i Petera Boylea, koji u seriji glume njegove roditelje.

Omiljena serija s emitiranjem je krenula 1996. godine, a o njezinoj uspješnosti svjedoči 9 sezona i 15 osvojenih Emmyja, od kojih su 10 zaradili glumci za svoje iznimne predstave.

Priča o sportskom novinaru i obiteljskom čovjeku Rayu, kojem život neprestano zagorčavaju roditelji i brat koji žive u kući preko puta, no više vremena provode u njegovom domu, brzo je osvojila srca mnogih gledatelja. Urnebesne scene, sarkastični komentari i obiteljske nezgode u kojima se svi možemo prepoznati, očito su bili pravi recept za uspjeh. 


Reci što misliš!