Zabava

život nije siv

Top lista prodaje: Mia Dimšić vratila se na čelnu poziciju

Top lista prodaje: Mia Dimšić vratila se na čelnu poziciju
Ivo Čagalj/PIXSELL

Album „Život nije siv“ Mije Dimšić prisutan je na top-listi prodaje albuma već punih 60 tjedana i uvijek je na visokim pozicijama, a trenutno je ponovno na samom prvom mjestu.

Drugo mjesto pripalo je Željku Bebeku i albumu „Ono nešto naše“, dok su se na treće mjesto spustili Goran Bare & Majke s „Nuspojavama“.  Četvrti je Tony Cetinski i „Kao u snu“, a na peto mjesto stigao je novi ulaz – kompilacija Croatia Recordsa „CMC Festival 2018“ u izvedbi raznih izvođača.

Nov album „Dobri duhovi prošlosti“ na 26. mjestu ima i slovenska rock grupa Duhovi, a na albumu su objavili deset pjesama na hrvatskome jeziku autora glazbe i teksta Borisa Belea, dok aranžman potpisuje ostatak benda: Luka Vehar, Miklavž Ašič-Miki i Žiga Kožar. 

The Miceks također pridonose novitetima na sceni sa svojim albumom „Ljubav, voda i sloboda“, a pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju i skladateljsku vještinu stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips, Chips & Videoclips.

Prodaju inozemnih izdanja predvode Arctic Monkeys s najnovijim albumom „Tranquility Base Hotel & Casino“ koji je već izazvao vrlo podijeljena mišljenja s obzirom na ponešto drugačiji zvuk benda. Drugo mjesto također je pripalo jednom novom albumu – Van Morrison i Joey DeFrancesco izdali su „You're Driving Me Crazy“ koji se temelji na jazz i blues materijalima.  Treća je Lady Gaga s „Fame Monsterom“, nakon nje je Willie Nelson s novim albumom „Last Man Standing“, a prvih pet zatvara Ed Sheeran i njegov „Divide“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.


Reci što misliš!