Zabava

idealni uvjeti

Sunce, visoke temperature i toplo more za ovogodišnji Sea Star

Sunce, visoke temperature i toplo more za ovogodišnji Sea Star
Promo

Sunce, temperature do 30 stupnjeva i izrazito toplo more dočekat će sve goste drugog Sea Stara u umaškoj laguni Stella Maris koja je već jučer bila puna kupača.

Nadprosječne temperature zraka i mora u Istri ovih dana puno više podsjećaju na početak srpnja, što daje savršen ugođaj za festival kojim počinju ljetne akcije.

Drugo izdanje Sea Stara započinje Welcome partyjem u četvrtak 24. svibnja, dok će se u dva centralna dana, petak 25. i subotu 26. svibnja, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljati na Addiko Tesla Stageu, Nautilus Areni i ostalim pozornicama uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach I mnogi drugi. Festival će se privesto kraju Closing partyje u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjeg programa.

ULAZNICE

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 299 kn, dnevne ulaznice po 169 kn za petak i 179 kn za subotu te VIP Gold ulaznice po 749 kn. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima te online na stranicama Entria i Ticket Shopa.


Reci što misliš!