Zabava

show "zvjezdice"

"Zvjezdice" - Hana rasplakala žiri: Pjesmu je posvetila majci uz koju nije imala priliku odrasti

Emotivna izvedba trinaestogodišnje Osječanke rasplakala je Indiru i Enisa, a suze su navirale i u Lukinim, Mijinim te Zdravkovim očima.

Hanu Pešo odgojila je baka uz pomoć prabake jer ju je majka morala rano napustiti kako bi zbog poslovnih prilika otišla u inozemstvo. Njezina mama odlučila se vratiti u Hrvatsku kako bi nadoknadila izgubljene godine, no Hana priznaje da joj je baka još uvijek na prvom mjestu.

Trinaestogodišnja djevojčica nikada do sada nije pjevala javno, a na pozornici 'Zvjezdica' će pjesmom pokušati prenijeti emocije prema majci. Svojom dirljivom izvedbom pjesme Hanke Paldum „Mojoj majci“ izazvat će suze u očima žirija, ali i publike, te naposljetku i vlastite mame.

„Ovo je specifična pjesma, to su pjesme koje pjevaš jednom u životu, pjesme koje imaju dušu. Takve pjesme nisu hit, one su vječnost!  Ti si tu pjesmu posvetila svojoj majci i izvela si je vrlo emotivno. Ti nisi pjevala, ti si proživljavala i čestitam ti na tome“, izjavio je Enis Bešlagić, a s njim se složila i Indira Levak, koja zbog plača nije mogla izustiti riječi.

Ni ostatak žirija nije ostao imun na Haninu nadasve osjećajnu izvedbu, koju ne smijete propustiti pogledati u petak u 20:10 sati na RTL-u.


Reci što misliš!