Zabava

rtl-ov show

"Zvjezdice": Dino, Hana i Laura popunili zadnja mjesta za polufinale!

U sedmoj epizodi 'Zvjezdica' bilo je toliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača da je žiri čak pet puta dao po pet glasova!

U petak navečer žiri popularnog glazbeno-natjecateljskog showa imao je pune ruke posla, a konkurencija među natjecateljima bila je jača no ikada. Na kraju fenomenalne večeri, po pet glasova zaslužili su Dino Guščić, Hana Pešo, Sara Duplančić, Laura Nikolanci i Paola Španić, koji su se morali pripremiti za a capella pjevanje.

Posljednja mjesta za polufinale popunili su Dino, Hana i Laura.

„Ukrotio si svoj glas i talentiran si mega! Kapa do poda!“, komentirao je Zdravko Šljivac, oduševljen trinaestogodišnjakom s Raba.

„Mlad si, a već imaš pjevačku inteligenciju. To znači da znaš gdje ti je mjesto u pjevanju, znaš svoje mane i vrline te zbog toga ispadaš vrhunski pjevač“, pohvalio je Luka Nižetić Dina Guščića, prvog polufinalista večeri.

Nakon njega, prolaz dalje zaslužila je i Hana Pešo, koja je izazvala poplavu emocija kod svakog člana žirija, a posebno kod Indire Levak.

„Baš si me dirnula u dušu i Hanka Paldum će biti ponosna na tvoju izvedbu. Koja je to emocija, osjećajnost! Ti čudo pjevaš i ja sam ostala bez riječi, molila sam Boga da se skroz ne rasplačem“, priznala je popularna pjevačica.

Laura Nikolanci treća je polufinalistica sedme epizode kojoj je žiri savjetovao da bude malo opuštenija u daljim nastupima i da ne brza bez razloga, a Indira je u njoj odmah prepoznala svoju energiju.

„Bila si fantastična, sviđa mi se tvoja energija i u tebi stvarno raste  pravi pjevač! Lakše mi je sada, kada znam da kad odem u penziju imam nekog tko će me zamijeniti na sceni“, kazala je.

Sada, kada su poznata imena ukupno 21 polufinalista, treba napomenuti kako žiri još uvijek nije iskoristio svoju čarobnu „wild card“ kojom će spasiti jednog kandidata i usrećiti ga povratkom u show!

Prvu polufinalnu večer ne propustite pogledati već u subotu u 20:10 sati na RTL-u!


Reci što misliš!