Zabava

zabavnih teorija zavjere nikad dosta

Luda teorija zavjere - Tito se susreo s vanzemaljcima!

Luda teorija zavjere - Tito se susreo s vanzemaljcima!
Screenshot/Youtube

Ludih i zabavnih teorija zavjere ima na pretek, a budući da se na jučerašnji dan nekoć obilježavao Dan mladosti, odlučili smo se pozabaviti jednom vezanom uz Josipa Broza Tita

Mitova o Titu ima dovoljno da ih ne treba dalje producirati, no u šezdesetim godinama poplava NLO-a na svim stranama svijeta nije zaobišla ni bivšu Jugoslaviju, a teorije zavjere napravile su nekoliko scenarija.

Prema ovoj priči, o kojoj se marljivo skuplja dokumentacija, Tito je 1969. godine na Brijunima imao bliski susret treće vrste s posadom NLO-a koji se 30. kolovoza te godine naglo pojavio nad Brijunima i lebdio oko 300 metara iznad pulskog aerodroma.

Letjelica je navodno bila dugačka čak 300 metara i bešumno je lebdjela nad aerodromom, a dežurni časnik JNA izdao je nalog za uzbunu, pa je navodno lansirana raketa koja je eksplodirala blizu NLO-a, no nije ga oštetila. 

Legenda ide dalje, pa se tako NLO zaputio prema Brijunima i stao ravno iznad Tita na visini od oko 500 metara, koji je navodno mislio da se radi o triku i nije silazio u sklonište. Nakon par minuta upućeni su MIG-ovi prema NLO koji su ispalili projektile upozorenja, no kad su to ponovili, NLO ih je usisao i odletio prema Italiji.

Tito je bjesnio jer nije želio da se NLO obori, a o samom susretu kruže priče koje, za sada, nije moguće potvrditi. Ipak, kako je navodno nad Jugoslavijom tri godine prije toga srušen jedan NLO, govori se da je Tito raspolagao izvanzemaljskom tehnologijom. 


Reci što misliš!