Zabava

zadarsko-filipjanski bend

Jeremiah's objavili video spot za pjesmu "Vegetation"

Jeremiah's objavili video spot za pjesmu

Glazbeni video je snimljen prije godinu dana (travanj, 2017). Snimano je za vrijeme analognog snimanja polovice albuma "Time to Rob" u fotogeničnom i akustičnom kinu Sv. Filip i Jakova. Druga polovica je snimana u Dark Horse Studiu u Tennessee, SAD-u.

"Naše prvo iskustvo sa snimanjem spota. Uživali smo u atmosferi koju nam je ponudilo ovo fotogenično kino iz jedne prošle ere".

Novi glazbeni video Vegetation premjerno pogledajte na sljedećem linku:

Među stotinama prijavljenih bendova Jeremiah's su odabrani za finaliste 22. HGF-a, najdugovječnijeg hrvatskog festivala nove glazbe. Finale su sljedeću srijedu (30. svibnja) u Zaboku.

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah's, od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu dok je ostatak albuma snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju u Nashville, Tennessee-u. Zvuk albuma "Time to Rob", koji broji 9 autorskih pjesama, je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja.

Jeremiah's kao pobjednici 9. Croatian Blues Challenge-a u band kategoriji, nastupaju na International Blues Challenge-u u Memphisu, Tennessee u siječnju 2018.
Također, u studenom 2017. osvajaju 14. Mega Muzika Award for THE BEST YOUNG BAND 2017.

Jeremish's online:

Facebook: //www.facebook.com/JeremiahsProkletnici/

Instagram: //www.instagram.com/jeremiahs_band/?hl=en

YouTube: //www.youtube.com/channel/UCmI3kemnc1M_ajFzoE1K-qw/videos


Reci što misliš!