Zabava

zadarski grdelin

Mladen Grdović za Exkluziv otkrio hoće li zbog svoje Brankice ostati bez svega?

Auti, suze i bevanda. Tako bi se u tri riječi opisao život Mladena Grdovića.

Da ljubav sve pobjeđuje, Mladen i Brankica pokazivali su nam posljednjih dvadeset  godina. Nakon nekoliko slupanih automobila, sudova i tužbi, Mladenov brak je ponovno zapao u probleme. 

Naime, gospođa Grdović je prošlog tjedna na zadarskom Općinskom sudu podnijela  tužbu za utvrđivanje bračne stečevine.

"To je naš privatan život. Ja vam samo mogu reći da je Brankica jedna divna žena koju svatko može poželjeti. Ja sam otupio na te novine i natpise, ja sam profesionalac", rekao je Mladen za RTL Exkluziv. 

Riječ 'oprosti' teško mu prelazi preko usta, no Brankici je, očigledno, upravo tu magičnu riječ izrekao u najmanju ruku tisuću puta. Oženili su se davne 1996. godine i to u Las Vegasu dok je Mladen bio na američkoj turneji.

(FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) 

A onda se nakon svega sedam godina braka dogodio prvi kamen spoticanja. Mladen je bio prilično nestašan i u aferi s bivšom manekenkom Eminom Šimurinom, dobio je kćer. 

"Sve ovisi o njezinoj majci, ali ja i Sara smo prilično dobri", rekao je Mladen. 

Upitali smo ga hoće li ga Brankica pratiti na turneji:

"Pa ona je uvijek imala svoj posao. Ona je domaćica, pa daj ovu robu, daj onu robu, kuferi, nije ženama lako. Mi kao da smo pomorci, neki kamiondžije koje voze već pedeset godina", našalio se Mladen. 

Uz Brankicu, posao mu je također na prvom mjestu! I zato radi punom parom te na tome ne misli stati, što god javnost mislila o tome.


Reci što misliš!