Zabava

Nakon pozitive uz Frku, danas je Antin dan

Nakon pozitive uz Frku, danas je Antin dan

Kako jedan devastirani gradski prostor može zapulsirati pozitivnom energijom sinoć su pokazale stotine Zadrana koje su dupkom napunile Skatepark i Dnevni boravak i na najbolji mogući način uz Nipple People otvorile 2.KvartArt.

Sudar sumornog prostora bivše vojarne i pozitivne energije više gradskih udruga, ustanova te gradske uprave i ove je godine na Voštarnici rezultirao pozitivnom atmosferom koja će , nadamo se, do kraja pratiti brojna zbivanja ovog festivala urbane kulture. 

Nakon izvrsnih Nipple People i ART buvljaka, današnji dan posvećen je Anti Perkoviću, prerano preminulom Zadraninu koji je svojim radom obilježio hrvatsku alternativnu scenu. Projekcijama dokumentarnog filma u Gradskoj knjižnici program već počinje u 11 sati , nastavlja se izložbom fotografija u Dnevnom boravku od 18 i 30, te Okruglim stolom u Skateparku od 19 sati, navodi Dina Bušić iz organizacijskog odbora: Organizirali smo okrugli stol sa svim najbližim sradnicima Ante Perkovića, bit će Roman Simić, Ljubica Letinić, Boris Pavelić, Juraj Ferina,nadam se i Milijana Linta,  dakle ljudi koji su usko surađivali s Antom i koji će ga predstaviti kao književnika, glazbenog kritičara ali i kao umjetnika koji se u svojim posljednjim godinama života počeo baviti i radio dramom.

Nakon Okruglog stola koncert u Žutinelu , nastupaju Lice mista, Letronika , Mayales, a od 21 u Dnevnom boravku možete navijati za Vatrene prateći prijenos utakmice Hrvatska- Nigerija, prenosi Radio Zadar.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti