Zabava

LORD IVAR MOUNTBATTEN

Velika Britanija na nogama: U kraljevskoj obitelji priprema se prvo gay vjenčanje

Velika Britanija na nogama: U kraljevskoj obitelji priprema se prvo gay vjenčanje
AP

Čini se kako je 2018. godina idealna za brak, barem ako pitate kraljevsku obitelj.

 Nakon vjenčanja godine, onog princa Harryja i Meghan Markle, za svoj dan iz snova, 12. listopada, priprema se i princeza Eugenie, koja će se udati za Jacka Brooksbanka, a prije nje, drugi put pred oltar će stati i kraljičin rođak, lord Ivar Mountbatten
Možda to ne bi bilo ništa pretjerano zanimljivo, da lord Ivar Mountbatten svojim vjenčanjem neće ući i u povijest i to kao prvi član kraljevske obitelji koji će se vjenčati sa svojim dugogodišnjim partnerom, Jamesom Coyleom, a do budućeg supruga odvest će ga njegova bivša supruga Penny, s kojom ima tri kćeri.

Pomalo zamršeno, ali i zanimljivo, osobito jer je ovo presedan u kraljevskoj obitelji. Uoči svog vjenčanja, lord Ivar Mountbatten dao je intervju za britanski Daily Mail, za koji je rekao:

'Zaista sam ovo želio napraviti, osobito zbog Jamesa, koji još nije bio u braku. Za mene nije važan brak, budući da sam već bio u jednom, u kojem sam dobio svoju prekrasnu djecu, no inzisitram na ovome jer mislim da je njemu itekako važno. James nije imao stabilan život poput mene, stoga želim mu to pružiti.'

Vjenčanje će se održati ovog ljeta u privatnoj kapelici na seoskom imanju lorda Ivara u Devonu, a mladoženja je otkrio i kako se njegove tri kćeri izrazito vesele nadolazećem vjenčanju.

'Kada sam svojoj najsterijoj kćeri Elli spomenuo vjenčanje, ona je rekla: 'Tata, ne brini, nije to više tako skandalozno. Danas je to sasvim normalno.'', rekao je lord Ivar dodavši kako će ceremoniji prisustvovati tek najbliža obitelj i prijatelji, piše Tportal.


Reci što misliš!