Zabava

spot začinila i zečica Ena Friedrich

Sexymotherfuckersi u novom spotu "odali počast" dalmatinskoj fjaki

Sexymotherfuckersi u novom spotu
promo

(VIDEO) Pjesma je namijenjena svima onima koji cijene i razumiju dalmatinsku fjaku, svim ljubiteljima chillanja u debeloj hladovini i svim erotomanima koji škicaju školjke na plaži

Spot novog vrućeg hita "Plaža" opisuje sparan ljetni dan dok ekipa iz benda SMF uživa u fjaci u hladu, a u snove im zalazi atraktivna playboyeva zečica Ena Friedrich koja je sparinu digla na veći level, piše Večernji.

Glazbu i tekst su radili Ivo Petrić i Marin Mrva, mix i produkciju Ivan Grancarić, koji je s cijelim bendom napisao aranžman. Režiju spota potpisuje Ivan Grancarić.

Iza snimanja, režije i produkcije spota stoji također Grancarić, a sunce, "Plaža" i snovi uhvaćeni su u ljetnoj atmosferi predivnog En Vogue Beach cluba u Šibeniku i na zabačenim plažama zadarske Puntamike.

Pjesma je namijenjena svima onima koji cijene i razumiju dalmatinsku fjaku, svim ljubiteljima chillanja u debeloj hladovini i svim erotomanima koji škicaju školjke na plaži Sanjaj i ti svoje lipe plaže u ljetnom ritmu hop-cupa uz Sexymotherfuckerse!


 


Reci što misliš!