Zabava

Glazbeni studio Libreto

U City Galleriji održano prvo pjevačko natjecanje "Golden Voice"

U City Galleriji održano prvo pjevačko natjecanje
Valentina Mikulec

GOLDEN VOICE, 1. pjevačko natjecanje za djecu između 7. i 16. godine, održano je u subotu, 23. lipnja u City Galleriji Zadar, uz Glazbeni Studio LIBRETO.

LIBRETO je idejni začetnik projekta s kojim će se nastaviti već na jesen 2018. godine.

Svi su natjecatelji prigodno nagrađeni, a 3., 2. i 1. mjesto po odluci stručnoga, višečlanog žirija osvojile su Antonija Perin, Hana Grubić te Mia Bobić.

Nagradu za najbolju interpretaciju izabrane skladbe odnijela je Katarina Mikulec.

Na repertoarima ovih sjajnih djevojčica našli su se brojni i raznorodni hitovi, od Jessie J., Tajči, Prljavog kazališta, Stijena, Rihanne, Adele, Shakire, Rite Ore, pa sve do Dječjeg zbora LIBRETIĆI.

U revijalnom dijelu programa nastupile su stalne članice Glazbenog Studija LIBRETO, Lana Margetić, Ena Nimčević (uz četiri plesačice iz PU GESTA), Antea Jakešević te Franciska Ružić.

Vrijedne su diplome, pohvale i nagrade svojim  kućama također odnijele i Vita Batur, Stella Milanja, Mirjana Govorčin, Manuela Masar, Magdalena Đuđik i Tonka Dmitrović.

A svi ostali - čekajte i "uhvatite" novo, drugo i prošireno izdanje GOLDEN VOICEA i nikako se ne zaboravite prijaviti i doživjeti - nezaboravno iskustvo!


Reci što misliš!