Zabava

#partytime

Prije nastupa na paškom Sonusu, Butch je složio omiljenu ljetnu playlistu

Prije nastupa na paškom Sonusu, Butch je složio omiljenu ljetnu playlistu

Kako je ljeto već uvelike počelo i festivalska sezona u ozbiljnom zamahu, zamolili smo, prema izboru brojnih fanova diljem svijeta, jednog od omiljenih selektora house glazbe, Butcha neka sastavi ljetnu glazbenu ljestvicu prije njegovog debitantskog nastupa na ovogodišnjem Sonus festivalu.

Želeći vam predstaviti malo drukčiji izbor od klasične playliste za vruće ljetne dane, Butch je odlučio izabrati njegovih najdražih 25 hip-hop trackova savršenih za duge ljetne noći i lijene dane. Na pitanje zašto su se baš ovi trackovi našli na njegovoj ljetnoj glazbenoj ljestvici, Butch je naveo: “Htio sam s vama podijeliti neke od meni jako dragih trackova koje volim slušati kad nisam na turneji ili u studiju. Osjećam se nekako nostalgično kad čujem dobar stari hip-hop. Ova playlista je za slušanje u autu, uredu, na afteru ili nakon partijanja.»

Butch je house i techno DJ iz Njemačke čije produkcijske radove u svojim setovima puštaju jedni od najeminentnijih izvođača na svjetskoj sceni, od Sven Vätha, Ricardo Villalobosa i Seth Troxlera. Butchevi setovi isprepletani su house i techno zvkovima, ali vrlo često zalaze i u mnoge druge stilove. Butch je prema izboru «Groove and Raveline» magazina proglašen najboljim producentom 2 godine zaredom, a njegove rezidenture u poznatim klubovima kao što su Sankeys Ibiza i Robert Johnson u Njemačkoj govore o njegovoj popularnosti među fanovima.

Ove godine će Butch po prvi put nastupiti na paškom Sonus festivalu, po izboru fanova, najboljem hrvatskom festivalu. Na 6. izdanju Sonusa, koje će se održati od 19. do 23. kolovoza, Butch će se priključiti nekim od najjačih imena elektroničke scene danas...Peggy Gou, Maceo Plex, Richie Hawtin, Amelie Lens i Seth Troxler su samo neka od 70 imena bogatog programa. Smješten na plaži Zrće, samo nekoliko metara od prelijepog Jadranskog mora, Sonus je idealan spoj zabave, plesa, uživanja u kvalitetnoj glazbi i odmora na otoku Pagu.

Summer Breeze – The Isley Brothers

Dr. Dre – Let Me Ride

N.E.R.D – Lapdance

Notorious BIG- Nasty Boy

Mase & Total – Tell Me What You Want

Method Man & Mary J. Blige – All I Need

Jodeci – Freek’N You

NTM – Laisse pas traîner ton fils

Zhané – Hey Mr. Dj

Luxury Cococure – Maxwell

Musiq Soulchild-Mary Go Round

Mya ft Jay Z – Best of me (part 2)

K.P. & Envyi – Swing My Way

LL Cool J – Hey Lover ft. Boyz II Men

Donell Jones – Shorty Got Her Eyes On Me

Snoopy Dogg – Gin & Juice

OutKast – Git Up, Git Out

Goodie Mob – Black Ice

N.E.R.D. – Hot-n-Fun

Ice Cube – It Was A Good Day

Kool & The Gang – Summer Madness
 


Reci što misliš!