Zabava

ovo se ne propušta

Čeprljandska fešta: Karaoke, spiza, Ićo i Dražen Zečić

Čeprljandska fešta: Karaoke, spiza, Ićo i Dražen Zečić
Boris Zubčić

Trodnevni program u Čeprljandi ove godine najbogatiji je do sada! Udruga mještana Ugljan – Čeprljanda Idro objavila je i detaljan program. Bit će ludilo!

ČETVRTAK 2.8.2018.

Čeprljanda traži zvijezdu – karaoke party 21:00h

PETAK 3.8.2018.

Sajam otočnog proizvoda 19:30h

Dječje igre i animacija 20:30h

Koncert IVICA SIKIRIĆ IĆO  22:00h

 

(U fotogaleriji prisjetili smo se 2016. Čeprljandske fešte)

SUBOTA 4.8.2018.

DEFILE BRODICA 15:00h

BIG GAME COOKING – spremanje tradicionalnih jela 20:00h

Koncert DRAŽEN ZEČIĆ & BANANA + ZARATINO BEND 21:00h

VATROMET u ponoć

Organizacija Čeprljandske fešte seže u daleku 1979. godinu na inicijativu mještana Čeprljande i tako počinje priča o Čeprljandskoj fešti, a sve ostalo je povijest...

Trebalo je samo odlučiti kojeg dana će biti fešta i tako se došlo na ideju da Čeprljandska fešta bude – svake prve subote u osmom mjesecu. To „pravilo“ poštuje se i danas.

Iako je fešta imala kratku pauzu održavanja u ratnim vremenima to nije umanjilo njezinu kvalitetu i važnost kako za mjesto Čeprljanda tako i za cijeli Otok Ugljan. Duge godine održavanja, ponuda te organizacija same fešte stvorili su svojevrsni „brand“ ovog događaja koji je postao nadaleko poznat.

Posjetitelji mogu uživati u bogatoj gastro ponudi dalmatinskih jela spremanih od strane samih mještana, zabavljati se uz ritmove poznatih imena hrvatske glazbene scene, a oni željni avanture mogu sudjelovati u tradicionalnom defileu brodica na sam dan fešte – od uvale Čeprljanda do uvale Sušica.

Čeprljandsku feštu u sve godine održavanja posjetio je velik broj turista, prijatelja te zaljubljenika u Čeprljandu.

Sav prihod fešte kao i donacije ulažu se u mjesto Čeprljanda kroz radne akcije, uređenja mjesta, projekte te manifestacije što feštu čini još posebnijom i prepoznatljivijom.