Zabava

večer komedije

Zuhra i Drele nasmijali Bibinjce do suza

Zuhra i Drele nasmijali Bibinjce do suza
Leo Banić

Dana 19. srpnja 2018. bibinjski Trg Sri sela je bio mjesto zabave za sve obožavatelje dobrog stand up comedy performansa

Razlog njihova okupljanja bila je „Večer komedije u Bibinjama“ u organizaciji Turističke zajednice općine Bibinje, a glavne zvijezde bili su Zlatan Zuhrić Zuhra i Davor Dretar Drele.

Svojim neizmjernim talentom ovaj dvojac je nasmijao publiku i još jednom opravdao svoj status na hrvatskoj stand up comedy sceni. Prema riječima direktora Jure Fuzula, u ovogodišnji ljetni program svakako se moralo uključiti događanje poput ovog. 

"S obzirom na to da je ovakav oblik izražavanja sve jači i jači u Hrvatskoj i kao takav pridonosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača ovo je bila idealna prilika da se okupe dva duhovita predstavnika takve scene i zabave sve mještane i goste Bibinja."

Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji s Općinom Bibinje i komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o. organizirala je puno zanimljivih događanja za ovo ljeto, bibinjske ulice i trgovi zaista neće biti prazni već će okupljati izvođače različitih grana umjetnosti. Iz turističke zajednice doznajemo da se s velikim zadovoljstvom organizirao program različitih kulturnih, zabavnih i sportski događanja među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Nakon večeri smijeha i dobre zabave slijede nastupi bendova, dječji programi i gastro manifestacije poput tradicionalnog Bibinjskog koga i Bibinjskih gušta te ostale kulturno- zabavne manifestacije.


Reci što misliš!