Zabava

vakanza music festival

Besplatni koncert grupe Pavel večeras na Rivi

Besplatni koncert grupe Pavel večeras na Rivi

VATERPOLSKI AMATERSKI KUP "ANTIVATERPOLISTA I NEPLIVAČA" ZADARSKOG AKVATORIJA je jedini i najmasovniji amaterski vaterpolo projekt u svijetu

VAKANZA MUSIC FESTIVAL 2018 organiziran u sklopu turnira donosi nam Open Air koncert grupe Pavel na Rivi u subotu 21. srpnja 2018. u 21:30.

Pavel je je nastao 2007. godine, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez, s namjerom da se kroz alter ego predstavljaju pjesme pretežno akustično/kantautorskog izričaja.

Kako su muzičari koji su počeli surađivati na prvom albumu uvelike doprinijeli konačnom zvuku, donesena je odluka da se Pavel javnosti predstavi kao bend, pa je te iste godine izdan i istoimeni album pod nazivom „Pavel“. Sadržavao je nekoliko singlova koji su imali zavidnu prođu kod publike i radijskih urednika, a naročito kad su u pitanju pjesme „Morska“ i duet „Ako si za, mogli bi jednom izaći“ na kojoj je sudjelovala Maja Posavec pjevačica grupe „Detour“.

Novi singl „Poslije nas“, koji najavljuje novi album, puna 4 mjeseca je bio najvrćeniji singl u Hrvatskoj po službenoj listi ZAMP-a, a samo na osnovu jednog singla na „Porinu 2016.“ Pavel je dobio 3 nominacije među kojima je i ona najprestižnija za Pjesmu godine.

Uz Aljošu Šerića, bend čine Antonia Matković Šerić (vokal), Jurica Hotko (klavir, klavijature), Saša Jungić (gitara), Jakov Kolega (bas gitara), Dean Melki (violina), Jerko Jurin (bubanj) i Stipe B. Mađor (truba).


Reci što misliš!