Zabava

pred šest tisuća posjetitelja

Zabavom u znaku Vatrenih proslavljen prvi rođendan Fun Parka Biograd

Zabavom u znaku Vatrenih proslavljen prvi rođendan Fun Parka Biograd

Fun Park Biograd u petak 3. kolovoza proslavio je svoj prvi rođendan, a proslava je bila u znaku Vatrenih

Neopisivo slavlje oduševilo je sve prisutne. Bogati program trajao je tijekom cijelog dana. Posjetitelji su mogli birati između 25 atrakcija, a uz to je organiziran i bogati program koji je uključivao pjena party, dječju predstavu, akrobatski show, Magic show by Rico i mnoge druge aktivnosti. 

Proslavu su uveličali Zaprešić Boysi koji su uživo otpjevali svoje hitove sa Svjetskog prvenstva poput „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska” i druge pjesme. Njima su se na pozornici pridružili i mnogobrojni mališani. 

Na kraju su majstori vatrometa, ekipa iz Mirnovca, pošarali nebo nad parkom i priredili dosad neviđenu vatrometnu atrakciju. 

"Preko 6.000 posjetitelja proslavilo je prvi rođendan Fun Parka Biograd uz navijački bend Zaprešić Boys, Polinu Mytko, pjenu party, dječje predstave, akrobatske showove i veliki vatromet. Godinu dana prošlo je od otvaranja Parka. Godina dana koju smo proveli s vama - našom publikom, našim gostima. Sada kada se približavamo brojci od 150.000 posjetitelja u svega godinu dana možemo reći da nismo o tome ni sanjali kada smo na ovom biogradskom kamenjaru, području zvanom Gladuša, započinjali ovu avanturu najprije gradnje prvog zabavnog parka u Hrvatskoj, a nakon toga i njegova redovita rada i napora svih nas na zadovoljstvo naših prijatelja i gostiju. Drago nam je da su naši posjetitelji uživali s nama u proslavi s tortom, fritulama i vatrometom, i zahvaljujemo svima na strpljenu s kojim su nas pratili na našem putu prema velikoj i beskonačnoj zabavi“, zahvalila se na kraju ekipa Fun parka Biograd obećavajući još luđe zabavne sadržaje


Reci što misliš!