Zabava

karlovac

Branitelji potjerali Bajagu s Dana piva, umjesto njega svira - Hladno pivo

Branitelji potjerali Bajagu s Dana piva, umjesto njega svira - Hladno pivo

U Karlovcu, na već tradicionalnim Danima piva, 3. rujna trebao je nastupiti Momčilo Bajagić Bajaga, no od toga na kraju neće biti ništa. Obožavatelji su ostali u šoku kada su doznali da je Bajagin koncert bez riječi otkazan, a umjesto njega angažirani su dečki iz Hladnog piva.

Dugo očekivani i najavljivani nastup Momčila Bajagića Bajage na ovogodišnjim Danima pive otkazan je, a umjesto njega nastupit će Hladno pivo. Obožavatelji su u šoku, organizatori još uvijek nemaju službeni odgovor, a Radio Mrežnica neslužbeno doznaje kako je se razlog krije u pritisku dijela braniteljskih udruga i branitelja koji su izrazili negodovanje mogućnošću njegovog gostovanja.

Iako isprva, kada se cijeli program predstavljao od koncesionara, tvrtke Fest, Gradu Karlovcu, problema nije bilo, sve se promijenilo prije dvadesetak dana kada je javnost doznala tko će ih ove godine zabavljati na već tradicionalnim Danima pive, javlja tportal

Kako stoji na internet stranicama Radio Mrežnice, Bajagin nastup otkazan je u zadnji čas, a kako su neslužbeno doznali, u Gradu Karlovcu navodno su koncesionaru suptilno predložili izmjenu izvođača. Inače, Bajaga je već dva puta nastupao u Karlovcu i to 2011. godine - u veljači i prosincu - i tada nikakvih problema nije bilo.

 

Reci što misliš!