Zabava

najavljujemo

Koncertni listopad u Arsenalu: Zorica Kondža, klapa Cambi i Parni Valjak!

Koncertni listopad u Arsenalu: Zorica Kondža, klapa Cambi i Parni Valjak!
Vinko Pešić

Centar kulturnih zadarskih zbivanja u listopadu vam sprema koncerte za pamćenje. Zorica Kondža, klapa Cambi i Parni Valjak!

Jesensku koncertnu sezonu otvara diva Zorica Kondža uz klapu Cambi 19. listopada 2018., s početkom u 21h. Bit će to jedinstven spoj glazbenih umjetnika koji će donijeti dašak mora u centar zadarskih zbivanja.

Ne sumnjamo kako će u Arsenalu svojom kvalitetnom izvedbom i šarmom Zorica Kondža i klapa Cambi priuštiti koncert koji će se pamtiti.

Karte možete kupiti u Arsenalu (od ponedjeljka do petka od 9 -15h) po cijeni za parter – 100 kn; i VIP - 160 kn.

Ulaznice za parter također su u prodaji i online preko Ticketshop.hr.

Za sam kraj listopada Ilirijin Arsenal vam priprema koncert godine - koncert Parnog valjka 26. listopada 2018., s početkom u 22 h. Prvi koncert u Hrvatskoj nakon ozdravljenja legendarnog Akija Parni valjak održat će upravo u Arsenalu.

Do sada je publika u Arsenalu uživala u ''unplugged'' koncertima, a sad vas čeka još bolji Valjak i to u električnoj varijanti. Presjek više od 40 godina duge karijere, kroz električne izvedbe, nešto je što se treba vidjeti i doživjeti.

Karte za Parni Valjak dostupne su u Arsenalu (od ponedjeljka do petka od 9 do 15 h) po cijeni za parter – 100 kn; VIP standard 170 kn (uklj.barski stol na galeriji); i VIP premium 230,00 kn (uključen je stol uz ogradu sa sjedećim mjestom).

Ulaznice za parter također su u prodaji i online.

Kupite svoje ulaznice što prije i nemojte propustiti ovaj jedinstveni doživljaj!

Uskoro otkrivamo cijeli program do kraja godine!

Sve novosti pratite ovdje.

 


Reci što misliš!