Zabava

Vikendi uz obilje zabave

Dani otvorenih vrata uz Beerfest u Fun Parku Biograd

Dani otvorenih vrata uz Beerfest u Fun Parku Biograd

Fun Park Biograd pripremio je najzabavniji Beerfest uz dane otvorenih vrata 6., 7. i 8. listopada uz mnoštvo atrakcija, predstava, delicija i naravno, pive. Uz odličnu ponudu piva i craft piva, a za najmlađe sokova, čekaju vas kobasice, hot dog i fritule– po saborskim cijenama.

Djecu će  posebno će razveseliti informacija o gratis vožnjama i to na sljedećim atrakcijama:

Zero Gravity Zone –uđite u svijet bez gravitacije. Raj za klince i klinceze Fun Parka Biograd. Slobodno prepustite Vaše dijete da se zabavi skačući na trampolinima i hupsalicama uz budno oko animatora Funparka. Radi se o atrakciji koja nije statična već u kojoj bestežinski doživljaj stvaraju sami i tako skakanjem osjete bezgravitacijsko stanje kao van Zemljine atmosfere!

Simulator  –  koji se spustio u svemirski dio Fun parka Biograd iz daleke galaksije gdje auti lete, okreću se i vrte se oko svoje osi. Klinci na vama je da otkrijete  sve njegove mogućnosti.

Choco Cups – male vesele šalice zavrtjet će mališane. Choco cups je najveseliji i najšareniji servis na Divljem Zapadu. Šalice ovog servisa su uvijek pune dječjeg smijeha i zabave, što je najbolji sastojak za ludi provod u Fun Parku Biograd.

Indian Canoe – klinci, zaveslajte u veselim indijanskim kanuima kao pravi Indijanci!

38b42909ea28151800fd6855f586957f.jpg?v=2Uz primamljivu ponudu vožnji u parku, u programu će se naći i odlične predstave i animacije:

Tricycle Trauma – akrobatski show na biciklima, Magic Rico  –  s mađioničarskim trikovima te interaktivno gađanje s lukom i  strijelom uz nagrade, face painting i pletenje konopa!

U muzičkom dijelu nastupit će riječka rock grupa PleteRI koji su sa svojim širokim repertoarom nastupali po raznim manifestacijama, festivalima, klubovima te kao predgrupa afirmiranim hrvatskim izvođačima poput Opće Opasnosti, Hladnog Piva, Prljavog Kazališta, Atomskog Skloništa, Let 3 i drugima.

Uz ovakvo obilje zabave za sve uzraste, dobar provod je zagarantiran, a radno vrijeme za sva tri dana je od 12 do 20 sati. Ulaz je slobodan, a ulaznice za pojedinačne vožnje potražite unutar parka u suvenirnici i na kućicama unutar parka.


Reci što misliš!