Zabava

glazbena poslastica

Popularni brazilski DJ Renato Cohen stiže u Q bar!

Popularni brazilski DJ Renato Cohen stiže u Q bar!

Početkom studenog, točnije u subotu 3. studenog u Zadar (Q Bar) iz dalekog Sao Paula (Brazil) dolazi globalno poznati DJ i producent Renato Cohen.

Svoje ime u DNA techna ucrtao je svojim planetarnim hitom Pontape. 'The record that refuses to stop' izdana na Carl Coxovom Intec Rec. se i dalje prodaje, remixira dok Renato godinama niže fenomenalna house/techno/funk izdanja na raznim izdavačkim kućama kao što su Kling Klong, Drumcode, Sincopat …

Produkcija ga je dovela do toga da je svirao u većini najboljih klubova i festivala svijeta,a njegovu glazbu su u reklamnim kampanjama koristili i brandovi kao što su Coca-Cola i Toshiba. 

Glazbena suradnja u hit-filmu 'City of God', glazba za suvremeni ples te modnu reviju Alexandrea Herchcovitcha pokazuje koliko je Renatova produkcija glazbe svestrana i kvalitetna.

Uz Renata će nastupiti Andrologic kao gost te Sasskia kao rezident Sonido Del Mar programa.

Lokka.hr multimedijalna agencija koja stoji iza organizacije ovog eventa imena SONIDO DEL MAR najavljuje poboljšan sound, video projekcije, dekoraciju prostora i puno toga. Organizator ističe kako je namjera zadarskoj publici predstavit kvalitetnu plesnu glazbu popraćenu dodatnim sadržajima, promocijama, izložbama i sl . Već se najavljuje i novi Sonido Del Mar u prosincu koji će biti prava poslastica za ljubitelje house glazbe.

47d853d8569b7f37a208fc07f2b80555.jpg?v=2


Reci što misliš!