Zabava

Niko Kranjčar oduševljen predstavom "Mačka na vrućem limenom krovu" ali i svojom Zrinkom

Niko Kranjčar oduševljen predstavom
Scena.hr

Nogometaš Niko Kranjčar došao je na premijeru predstave Mačka na vrućem limenom krovu u kojoj igra njegova lijepa partnerica Zrinka Cvitešić. Bili su dobro raspoloženi i za fotografiranje

Zrinka Cvitešić oduševila je u ulozi Maggie premijernu publiku Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Jučer je bila premijera drame ‘Mačka na vrućem limenom krovu‘ Tennesseeja Williamsa u režiji Paola Magellija. Zrinku je došao gledati i pružiti podršku njezin partner Niko Kranjčar. Za portal Scena.hr, Niko je dao kratki komentar:

"Predstava je divna."

Nakon predstave, Zrinka i Niko bili su dobro raspoloženi i za fotografiranje, a Zrinka je blistala u haljini poznate dizajnerice Matije Vuice.

Ova je bila posebna večer za Zrinku jer je proslavila i 20 godina karijere. A uz Zrinku, u predstavi su igrali Filip Vidović, Ksenija Marinković, Milan Pleština, Dušan Bućan, Ana Begić, Livio Badurina i Goran Grgić. U predstavi nastupaju i pjevači Lucija Jelušić, Stefano Surian, Josip Roša te petoro djece. Autorski tim predstave čine još dramaturginja Željka Udovičić, scenograf Lorenzo Banci, kostimograf Leo Kulaš, te skladatelji Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević.

Za dramski tekst ‘Mačka na vrućem limenom krovu’ Williams je dobio Pulitzerovu nagradu 1955. godine te je iste godine praizveden u New Yorku. Detaljno portretirajući svoje likove, Williams daje duboko emotivnu i potresnu sliku obitelji koja se zaplela u vlastitu mrežu laži i obmana. Nitko u njoj nije oslobođen barem dijela krivnje, no iskrena potraga za istinom i ljubavi otkupljuje sudionike. Istodobno socijalna priča, i melodrama, Mačka na vrućem limenom krovu djeluje svježe u eri novog konzervativizma, i svojim pokličem za slobodnom ljubavi pravi je izazov za slavnoga redatelja Paola Magellija.


Reci što misliš!