Zabava

u eteru

HR Top 40: Nina Badrić ponovno broj jedan diljem zemlje

HR Top 40: Nina Badrić ponovno broj jedan diljem zemlje

Treći tjedan zaredom Nina Badrić pozicionirala se na prvome mjestu HR Top 40. Od samog ulaska na listu, Nina je s pjesmom 'Rekao si' osvojila njezin sam vrh te istovremeno označila i najviši ulaz.

Sve od njezina ulaska pa dosad, radijska emitiranja diljem zemlje u svakoj su regiji nosila najveći broj upravo njezinog singla.

Pjesmu u izdanju Aquarius Recordsa potpisao je autor Ante Pecotić. Predrag Martinjak i Shalla zaslužni su za aranžman, dok su spot, sniman u Nacionalnom parku Brijuni, snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Nina Badrić objavom ovom singla najavila je ujedno novi album čiji izlazak predviđa oko Božića ove godine.

Brojna radijska emitiranja s kojima se Nina Badrić pozicionirala na prvom mjestu svake od regionalnih listi airplaya nisu jedini razlog ljubavi slušatelja prema njezinom glasu i pjesmama. Naime, Nina Badrić postala je također i ambasadorica Zaklade „Hrvatska za djecu“. Zajedno sa Zakladom, predstavlla je posebno emotivan koncert koji će se održati u četvrtak, 25. listopada u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.  Isti je namijenjen mladim sportašima s intelektualnim teškoćama, pa će tako i sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta biti namijenjen upravo sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

Na drugom je mjestu Tony Cetinski sa svojom pjesmom 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe', u izdanju Hit Recordsa. Ovaj je singl također na listi tek tri tjedna, na prošloj je listi označio najveći skok, a sad se popeo sve do drugog mjesta. Tony je ujedno i jedan od ambasadora Nacionalnog dana albuma, jesenskog glazbenog projekta HDU-a. Treće mjesto zauzeo je Igor Delač i njegova 'Ljubav' u izdanju Croatia Recordsa.

Listu je označilo i nekoliko novih ulaza. Mlada Domenica označila je najviši ulaz svojom novom pjesmom 'Baš baš' u izdanju Tonike, i tako stigla direktno na 8. mjesto. Elemental je s pjesmom 'Nešto glasno' također među novim ulazima, a ovaj singl izdaje Umjetnička organizacija ElementalKristijan Rahimovskipridružio se nizu novih ulaza svojim novim singlom '5 minuta' u izdanju Hit Recordsa, a na listu su stigli i Jurica Pađen & Aerodrom te njihova pjesma 'Neka bude' koju izdaje Croatia Records. Novim ulazima ovdje nije kraj, jer su im se pridružili još i Silente i njihov hit 'Malo magle, malo mjesečine' (Aquarius Records), Lidija Bačić i 'Neka ljubav nova' (Menart) te Jelena Rozga i pjesma 'Ostani' (Croatia Records).

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!