Zabava

kamo za vikend?

Povodom zatvaranja ljetne sezone ulaznice za Fun Park Biograd po promotivnim cijenama!

Povodom zatvaranja ljetne sezone ulaznice za Fun Park Biograd po promotivnim cijenama!

Zadnji radni vikend u ovoj sezoni Fun park Biograd sve vožnje zapakirao je u jedinstvenu promo ulaznicu po obiteljskim cijenama od 130 kn po osobi umjesto 160 koliko je redovna postsezonska cijena za individualnu osobu, a u gastro ponudi je i obiteljski meni sa pićem od 49 kn.

Ovoga vikenda, prije zatvaranja sezone još jednom prođite kroz svijet zabave u Fun parku Biograd. Preletite na plavcu Big Blue munjevitom brzinom i osjetite navalu čistog adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu našeg svemirskog dijela, vrti se i okreće vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju.

Priuštite si nezaboravan adrenalinski doživljaju na Tornadu, uživajte u panorami na najvećem panoramskom kotaču Adria Eye i okinite par nezaobravnih selfija te zaplovite među oblacima na romantičan đir Sky flyerom. Za sve hrabre tu je i Alien, crveni rollercoaster koji juri tračnicama zabavne galaksije funparka i ujedno Vas vrti u krug dok prolazite kraj rakete koja se baš tu spustila iz dalekog i mističnog svemira.

Uz adrenalinske vožnje okušajte se u pomorskim piratskim bitkama na popularnim lađama, a najmanji će opet moći uživati u mnoštvo zabavnih sadržaja: Simulator zabavni auto, koji se okreće oko svoje osi, Zero gravity zone-svijet bez gravitacije, Kraš Express zabavni vlakić koji vas vozi kroz divlji zapad ili možda vožnja kroz Jurski park uz riku dinosaura. Provozajte se u autićima ili malim čamcima, posjetite kuću straha ili igraonicu koja je najopremljenija sala s igrama na u ovom dijelu regije i uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji.

Ono što će razveseliti mnoge je da je nagrađivana XD Dark Ride 7D posebna virtualna vožnja, gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima uključena u cijenu ulaznice.

Uz zabavne vožnje na 26 atrakcija okušajte se u gađanju lukom i strijelom ili možda ukrasite lice na Facepaintu, a za završni vikend pripremili smo i vatromet u 19 i 30 h.

Razveselite svoju obitelj i iskoristite posljednju priliku za zabavu punu adrenalina ove godine samo u Fun parku Biograd u petak, subotu i nedjelju od 12 do 20 h.


Reci što misliš!