Zabava

kraljevska obitelj

Trudna Meghan Markle dirljivom gestom odala počast princezi Diani

Trudna Meghan Markle dirljivom gestom odala počast princezi Diani
AP Images

Meghan Markle koja će na proljeće prvi puta postati mama oduševila je modni svijet senzacionalnom bijelom haljinom u kojoj je ponosno pokazala trudnički trbuščić u Australiji

Lijepa glumica ostavila je sve bez daha elegantnim izdanjem na prvoj prvoj međunarodnoj turneji na koju se ovih dana zaputila u društvu supruga, princa Harryja.

Ono o čemu se već neko vrijeme spekulira, Kensingtonska palača jučer je i službeno potvrdila, a ponosni vojvoda i vojvotkinja postat će roditelji prvi puta na proljeće 2019.Atraktivna glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits' očarala je Australce u jednostavnoj haljini bez rukava ispod koje se nazirao trbuščić.

Tamnokosa Amerikanka je zablistala u efektnoj kreaciji australske dizajnerice Karen Gee čija je cijena oko 11 000 dolara, a dakako, odmah je uslijedio 'Meghan efekt' pa se zbog zanimanja za spomenutom haljinom srušila stranice izvan Australije relativno nepoznate dizajnerice.

'Svi se trenutno osjećamo kao ponosne majke. Iznimno smo uzbuđeni', izjavila je glasnogovornica brenda, a dizajnerica Karen Gee dodala je kako je ponosna na činjenicu da se u njezinoj haljini pojavila Meghan, osobito uzme li se u obzir to da nije riječ o svjetski priznatom brendu.Australska dizajnerica sa sjedištem u Sydneyju vlastiti modni brend pokrenula je prije pet godina nudeći ženama mogućnost prilagodbe kreacija njihovoj građi tijela.

Zanimljivo je kako je Meghan stajling upotpunila prekrasnim naušnicama u obliku leptira koje je nekad nosila princeza Diana, majka njezinog supruga i to prilikom posjeta Kanadi 3. svibnja 1986. – godinu dana nakon što je rođen princ Harry.

Inače, ovo nije prvi puta da je Meghan odala počast svekrvi koju nije nikad upoznala. Na večeri koja je uslijedila nakon cemonije vjenčanja, Amerikanka je glamuroznu bijelu haljinu Stelle McCartney upotpunila zgodnim detaljem: prstenom do akvamarina koji je nekad bio dio narukvice, a nosila je i zlatnu narukvicu princeze Diane koju je ona nosila 1990.

tportal


Reci što misliš!