Zabava

od 19. do 21. listopada

Zatvaranje ljetne sezone u Fun Parku Biograd uz spektakularan vatromet

Zatvaranje ljetne sezone u Fun Parku Biograd uz spektakularan vatromet

Ovoga vikenda prije zatvaranja sezone još jednom prođite kroz svijet zabave u Fun parku Biograd.

Preletite na plavcu Big Blue munjevitom brzinom i osjetite navalu čistog adrenalina. Pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama i kreće u orbitu našeg svemirskog dijela, vrti se i okreće vas naglavačke i sigurno vraća na startnu poziciju. Priuštite si nezaboravan adrenalinski doživljaju na Tornadu, uživajte u panorami na najvećem panoramskom kotaču Adria Eye i okinite par nezaboravnih selfija te zaplovite među oblacima na romantičan đir Sky Flyerom. Za sve hrabre tu je i Alien, crveni rollercoaster koji juri tračnicama zabavne galaksije fun parka i ujedno Vas vrti u krug dok prolazite kraj rakete koja se baš tu spustila iz dalekog i mističnog svemira.

Uz adrenalinske vožnje okušajte se u pomorskim piratskim bitkama na popularnim lađama, a najmanji će opet moći uživati u mnoštvo zabavnih sadržaja: Simulator zabavni auto, koji se okreće oko svoje osi, Zero gravity zone-svijet bez gravitacije, Kraš Express zabavni vlakić koji vas vozi kroz divlji zapad ili možda vožnja kroz Jurski park uz riku dinosaura. Provozajte se u autićima ili malim čamcima, posjetite kuću straha ili igraonicu koja je najopremljenija sala s igrama na u ovom dijelu regije i uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji.

Ono što će razveseliti mnoge je da je nagrađivana XD Dark Ride 7D posebna virtualna vožnja, gdje idete na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima uključena u cijenu ulaznice.

Uz zabavne vožnje na 26 atrakcija okušajte se u gađanju lukom i strijelom ili možda ukrasite lice na Facepaintu, a za završni vikend pripremili smo i vatromet u 19 i 30 h.

Zadnji radni vikend u ovoj sezoni Fun park Biograd sve vožnje zapakirao je u jedinstvenu promo ulaznicu po obiteljskim cijenama od 130 kn po osobi umjesto 160 koliko je redovna postsezonska cijena za individualnu osobu, a u gastro ponudi je i obiteljski meni s pićem od 49 kn.

Razveselite svoju obitelj i iskoristite posljednju priliku za zabavu punu adrenalina ove godine samo u Fun parku Biograd u petak, subotu i nedjelju od 12 do 20 h.


Reci što misliš!