Zabava

hdu top lista

Titula zabavnog hita mjeseca ponovno pripada Jeleni Rozgi

Titula zabavnog hita mjeseca ponovno pripada Jeleni Rozgi
Aida Redžepagić

Rujan su s dolaskom jeseni obilježila mnoga glazbena iznenađenja. Međutim, jedan je ljetni zabavni hit slušateljima i u rujnu ostao među najdražima. Tako je u žanru zabavne glazbe pjesma 'Uzmem koliko mi daš' Jelene Rozge još jedan mjesec prednjačila pred ostalima i tako zaradila titulu zabavnog hita rujna.

Prema nacionalnoj top listi radijskih emitiranja HR Top 40, pjesma je u ukupnom poretku provela 11 tjedana zaredom. Među skladbama zabavnog žanra u zbrojenim listama u rujnu, ‘Uzmem koliko mi daš’ još jednom kotira najbolje.

Pod izdavaštvom Tonike, autorstvom supružnika Huljić te uz aranžman Lea Škarića, ova pjesma otkriva izrazitu pozitivu i rasplesani ritam, a već je pri samom izlasku u radijske etere dala naslutiti kako neće silaziti s top ljestvica.

I jednom je super, ali dvaput je dvaput. Kako ne biti sretna pored takve publike! Pratim dosta zbivanja na našoj glazbenoj sceni i ima jako puno odličnih singlova, a činjenica da je pjesma „Uzmem koliko mi daš" dva mjeseca za redom najslušanija je nešto što me baš raduje. Meni je to baš draga pjesma i volim što i publika očito dijeli moje mišljenje”, ovom je prigodom poručila Jelena, čiji hit niti u listopadu ne silazi s ljestvice 40 najslušanijih.

75e6abee-650d-462a-babc-e4e33d81483c.jpg

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!