Zabava

četvrtak, 8. studenog

"Puna vreća želja" - predstava za najmlađe u Kazalištu lutaka Zadar

Iva Perinčić

U četvrtak, 8. studenog, s početkom u 9:30 i 13:00 sati, odigrat će se predstava "Puna vreća želja" Lutkarskog kazališta Mostar.

 

Predstavu je je po tekstu Mire Gavrana adaptirao i režirao Ivan Kristijan Majić. Lutke, scenografiju i kostime osmislila je i izradila Maja Marković, a predstavu je uglazbio Igor Karlić.

 O PREDSTAVI: U šumi, koja je dom životinjama, sve je više smeća. Medo i Zeko navikli su se već na život u svome prljavom domu, pa su se čak počeli i veseliti smetlarskom kamionu koji u šumi istovara smeće - jer tamo lako pronalaze hranu, ostatke medenjaka i mrkve! Njihova prijateljica, djevojčica Irena, dolazi u šumu s pecaljkom u ruci, kako bi ulovila zlatnu ribicu. I životinje se uključuju u lov na ribicu, jer svatko za nju ima jednu želju, koju bi htio da mu se obistini.

Kako vrijeme odmiče, želja je sve više, puno, puno više od one poznate tri koliko za svoju slobodu ispunjava ribica. Umjesto pune vreće ostvarenih želja Medo, Zeko i Irena otkrit će da nisu sve želje jednake i da se samo za one prave isplati potruditi. 

Predstava je prigodna za uzrast 3-8 godina. U predstavi graju: Marta Haubrich, Ivana Radić i Tibor Oreč, Anela Planinić

Reci što misliš!