Zabava

zadarski glazbenik

Boris Rogoznica: Morao sam biti dvostruko bolji zbog naziva 'muž Doris Pinčić'

Boris Rogoznica: Morao sam biti dvostruko bolji zbog naziva 'muž Doris Pinčić'

U zadnjih šest godina, bio sam ili dečko ili muž Doris Pinčić, ali smatram da je meni to velika usluga. Morao sam se više truditi da bih bio zapažen, kaže Zadranin Boris Rogoznica koji se bavi glazbom

Boris Rogoznica (31) glazbom se bavi desetak godina, a sada je dobio, kako tvrdi, priznanje za rad. Njegova nova pjesma 'Rastvorio bi more' našla se na 40. mjestu nacionale top liste najemitiranijih pjesama u zemlji, a Boris to smatra velikim postignućem. Pjesmu je posvetio supruzi Doris Pinčić Rogoznici (30) za pet godina braka. 

 

 Cijeli život čekam da se nešto počne događati i da moj trud bude primijećen. Jako sam sretan i osjećam se kao da se moja pjesma nalazi na prvom mjestu - rekao je pjevač za Story.hr te dodao kako je iznimno ponosan što napokon 'bere plodove' svoga rada. Nadimak 'suprug Doris Pinčić' nije ga, kaže, pokolebao već dodatno motivirao. 

d052d08bec53155ae22d.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- U zadnjih pet, šest godina, bio sam ili dečko ili muž Doris Pinčić, ali smatram da je meni to velika usluga. Morao sam se više truditi da bih bio zapažen i biti dvostruko bolji da bih napokon dobio svoje ime. Doris me nikada nije gurala, ali me uvijek podržavala - rekao je Zadranin za Story.hr. Nedavno je izjavio kako je imati takvu ženu kao dobiti sedmicu na lotu. - Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: 'Da,draga' - našalio se Boris i dodao kako mu nikada nije problem pomoći supruzi u kućanskim poslovima.

4e287325d5d29047b53b.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Par je u braku od rujna 2013., a imaju sina Donata (3) i petomjesečnu kćerkicu Gitu.

Doris se jučer vratila s porodiljnog u eter radija nakon četveromjesečne stanke. Pridružila se glumcu Hrvoju Kečkešu (43). 

 


Reci što misliš!