Zabava

#DIVA

Josipa Lisac ima novi album - u subotu nastupa u Arsenalu

Josipa Lisac ima novi album - u subotu nastupa u Arsenalu

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih umjetnica Josipa Lisac u subotu 10. studenog, nakon šest godina, dolazi u Ilirijin Arsenal. Čak šest sati trajalo je snimanje novog albuma Josipe Lisac, koji je naša diva snimila u jednom danu u novom studiju Croatia Recordsa!

 

Nepopravljivi idealist i sanjar, a istovremeno hrabri vizionar i pokretač, originalna i svoja, Josipa Lisac je unikatna pojava glazbene i javne scene ovih prostora. Sposobna da, kroz provociranje i izazivanje, kako publike tako i sebe, stvara ili potiče na stvaranje.

Jednog časa zaigrano dijete koje uči i otkriva, znatiželjno spram novog, a već sljedećeg iskusni, formirani umjetnik, s jasno postavljenim standardom. A njezin standard jest neosporna kvaliteta.

Poput uistinu izuzetno rijetkih umjetnika, sposobna da u svojoj kvaliteti bude svaki puta drugačija, kod svoje publike uspijeva isprovocirati snažnu znatiželju.

Ništa manje od tog vas ni ne očekuje u Arsenalu, gdje glazbena diva priprema pravi spektakl za zaljubljenike njenog jedinstvenog glazbenog izražavanja.

Više o ulaznicama ovdje

Reci što misliš!