Zabava

ne propustite

INmusic: U prodaji blagdanski paketi za 14. izdanje festivala

INmusic: U prodaji blagdanski paketi za 14. izdanje festivala
Matija Habljak/PIXSELL

INmusic festival pustio je u prodaju tradicionalne blagdanske pakete po povoljnijoj cijeni do 29. studenog, a dan kasnije objavit će prvo veliko ime 14. izdanja festivala, koji će se održati od 24. do 26. lipnja iduće godine na Jarunu u Zagrebu.

Blagdanski paketi prodaju se po početnoj cijeni od 449 kuna putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu do isteka zaliha ili do 29. studenoga, a dan kasnije poskupit će za 100 kuna.

"Cijena paketa i ulaznica mora poskupiti da bismo uopće mogli dobiti tako velika imena. S obzirom na ogromnu međunarodnu konkurenciju, moramo se barem malo približiti cijenama ulaznica drugih festivala, koje su tri ili četiri puta veće, rekao je direktor festivala Zoran Marić na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, to će i dalje biti najniža cijena za festivale u Europi i najpovoljniji način da hrvatska publika vidi neke izvođače. "Cijena od 499 kuna i dalje je nešto niža od pojedinačnog koncerta nekih od najvećih svjetskih bendova u Europi", ustvrdio je Marić.

Objasnio je da će se festival predstavljati u značajnim kulturnim institucijama, poput Muzeja Mimara ili Klovićevih dvora, jer je to dobra prilika da se rock glazba afirmira kao kultura. "Rock glazba je jedna od novijih umjetničkih formi koja će evidentno preživjeti svoje vrijeme i ući u sferu klasike zbog svoje umjetničke vrijednosti", napomenuo je.

Direktor Sektora maloprodaje OTP banke Dražen Božić izrazio je zadovoljstvo što ta banka već šestu godinu surađuje sa zagrebačkim festivalom. "Ponosni smo dio priče o festivalu koji svake godine programski i organizacijski raste, te kao partner osiguravamo bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje koje publici omogućuje da što manje vremena provede u redovima, a što više u uživanju u glazbi", rekao je Božić.

Blagdanski paket sadrži vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard contactless prepaid kartice OTP banke, koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, te posebno dizajniranu majicu 14. izdanja festivala.

U prodaji je i ograničen kontingent trodnevnih ulaznica za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 399 kuna, a od 30. studenoga za 499 kuna.


Reci što misliš!