Zabava

reality

Prva epizoda "Gospodina Savršenog" na RTL-u 19. studenog

Prva epizoda

Najiščekivaniji reality show ove jeseni napokon dolazi na male ekrane, a termin koji svi trebaju upamtiti jest 19. studenoga u 21 sat. Tada kreće uzbudljiva ljubavna avantura u kojoj će RTL-ov ‘Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec krenuti u potragu za svojom srodnom dušom.

“Od showa očekujem puno zabave i, naravno, ljubavi. Jako bih volio da mi se u showu dogodi prava ljubav i ne bih imao ništa protiv da nakon završetka kažem kako sam upoznao svoju buduću suprugu”, priznao je Goran koji nestrpljivo čeka upoznati djevojke koje će se “boriti” za njega.

Gospodin Savršeni u svoju će raskošnu vilu na Samoborskom gorju primiti 19 ljepotica u nadi kako će jedna od njih biti ona prava. Luksuzno opremljena vila od 700 četvornih metara s jacuzzijem, saunom i privatnom vinotekom te prostrano dvorište od 8000 kvadrata s bazenom postat će njihov novi dom sve do kraja showa.

Večere uz svijeće, uzbudljiva romantična putovanja, raskošne zabave i mnoga iznenađenja samo su dio onog što će Goran iskusiti s odabranim sretnicama, a gledatelji će imati priliku pratiti svaki njegov potez i zajedno s njim proživljavati ljubavne zaplete.

Prvu epizodu showa 'Gospodin Savršeni' ne propustite pogledati 19. studenoga u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!