Zabava

ezadar je vaš putokaz

Di večeras? Imamo zadarski party "vodič"

Di večeras? Imamo zadarski party

Od četvrtka do nedjelje na nekoliko lokacija u gradu Zadru možete se dobro zabaviti, bilo da volite pub kvizove, karaoke, pop i domaću glazbu, r'n'b ili rock. Nudimo vam mali party "vodič"!

Petak, 16. studenog

Na terasi kultnog caffe bara Kult očekuje se zagrijavanje za adventske glazbene poslastice, a prvi na redu bit će Diktatori.  Koncert će se održati u petak, 16. studenog s početkom u 21 sat. Informacije i rezervacija stolova na broju 099 438 9963 ! 

U petak, 16. studenog u Q bar stiže izvrstan Pink Floyd tribute bend, "Floydian Split" koji će samo za vas svirati najpoznatije hitove ove ikonske rock grupe.

U Estrella baru u Varoši ne propustite unplugged koncert dvojice glazbenika s dva kraja svijeta. Franu Brajkovića ne trebamo posebno predstavljati, reći ćemo samo da će na ovom koncertu izvoditi i neke od svojih pjesama za nadolazeći album Hall Of Fame.  Nathanael Schaeffer je glazbeni nomad iz Kanade koji posljednjih godina putuje po svijetu, stvara svoju glazbu i otkriva nove kulture. Što im je poveznica i kako je do ove suradnje došlo saznajte u petak od 21:15 u Estrella baru u Varoši!

U Famousu vas očekuje Friday night live program - nastupaju Pacific bullets.

Dobru zabavu potražite i u Svarogu i Ledani!

Subota, 17. studenog

Marina Karamarko, umjetnica iz Rijeke, ove subote 17. studenog dolazi u zadarski Q bar kao uvertira u zanimljiv zimski program. 

Indie bar dovodi Lloret Salvatagea, DJ-a iz Barcelone.

U subotu u klubu Podroom Pink Phanter live.

A svi ljubitelji žestokog metala već ovog vikenda moći će uživati u odličnoj svirci.  Pripremite se za teške riffove kojima će vas "prodrmati" bendovi Porko Dio i Dropthehammer u subotu, 17. studenog u prostorijama Nigdjezemske.

 


Reci što misliš!