Zabava

#zagonetni test

Tko je razbio vazu? Vaš izbor će reći puno o vašoj osobnosti

Tko je razbio vazu? Vaš izbor će reći puno o vašoj osobnosti

Kad je sve što vam je dostupno tek nekoliko tragova krivca, vaši vlastiti instinkti i intuitivne sposobnosti, slučaj postaje pravi test vaše prosudbe i moći ćete promatrati kako vas osobnost dovodi do izbora za koji ćete se odlučiti.

Evo zanimljive zagonetke za rješavanje. Ništa na slici neće vam poslužiti kao točan trag koji vam može pomoći da uhvatite počinitelja. Sve ovisi o onome što vam je vidljivo i što želite odabrati kao dokaz.

Zamislite da ste mama i pomno pratite djecu. Izaberite ono za koje smatrate da je najvjerojatnije razbilo vazu.

Što kaže vaš izbor o vašoj osobnosti?

Dijete A

Ovo dijete izgleda kao da je najvjerojatnije razbilo vazu. Oči su mu usmjerene na pod i izgleda kao da je osjeća krivnju i kajanje zbog nečega što je učinio. Njegov položaj je također različit od ostalih. Druga djeca ga gledaju i izgleda kao da upućuju na krivca. Ali je li to dovoljno da shvatite što se stvarno dogodilo?

Možda je okrivljen za tuđu pogrešku i možda je žrtva jer nema drugih naznaka da bi se moglo zaključiti nešto drugačije. Njegova braća i sestre su ga možda također natjerali da povjeruje da je to učinio. Odabir ovog djeteta otkriva da ste vrlo pažljiva osoba koja ne propušta ni najsitnije detalje, piše The minds journal.

Nije vas lako zavarati, jer uvijek gledate druge i mentalno primjećujete promjene u njihovom ponašanju i govoru tijela. Odgovornost je vaša ključna karakteristika i odgovorni ste u svemu što odlučite raditi u životu. Sve vaše odluke su pažljivo promišljene i niste tip osobe koja će ući u nešto, a da ne razmisli dobro o tome.

Dijete B

Dijete B izgleda kao da je najstarije i možda je čak i dovoljno staro da se brine za svoju mlađu braću i sestre kad njihova mama radi. Njezin pogled je usmjeren na dijete A. Gleda ga kao da je on odgovoran za razbijanje vaze. Ali, istodobno, njezin je pogled također utješan i pun topline.

Ona razumije da je napravljena pogreška, ali ne donosi sud o nikome. Ovako i vi gledate na život. Vi razumijete važnost razumijevanja i opraštanja drugima i nikad nećete olako osuditi druge. Štoviše, vi ste svjesni svojih vlastitih nedostataka, kao što ste i tuđih manjkavosti.

Kad god se susretnete s problemom, budi  se vaša praktična i racionalna priroda i krećete ravno prema rješenju koje je najlogičnije. Tako ćete u nekom trenutku moći ispuniti gotovo sve svoje ciljeve. Ako smatrate da je Dijete B u ovom slučaju krivac, shvatili ste da su gore navedene osobine one koje posjedujete i prihvatili ste ih.

Dijete C

Ovo dijete nije vidljivo pozicionirano kao ostala djeca, drži ruke u svojim džepovima i ima prilično čudnu i zastrašujuću auru. Čini se da krivnju prebacuje na dijete A, ali na način koji je lišen bilo kakvog morala ili pravednosti. Čini vam se kao da je vjerojatno krivac, jer cijeli njegov govor tijela govori da je on krivac, ali zna da neće biti kriv, jer svi drugi misle da je krivo dijete A.

Ako je vaš izbor krivca Dijete C, zbog načina na koji se skriva iza ostalih, a izgleda da će presuda stvari biti u njegovu korist, rođeni ste kao vođa drugih. Stalo vam je do sreće onih koji vas okružuju, a vi ste osoba kojoj se drugi obraćaju kad im je potrebna pomoć kako bi ispravili stvari. Samouvjereni ste i karizmatični, spremni ste preuzeti inicijativu u svim situacijama.

Dijete D

Mala djevojčica odjevena u haljinicu, drži se majčinih skuta i kao da se plaši krhotina vaze ili onoga što slijedi zbog toga što je slomljena. Osim mame, ona je jedina čije su oči fiksirane na slomljenu vazu. Svi drugi gledaju u dijete A koje gleda u pod. Vi mislite da je ona krivac jer ste vidjeli da se skriva iza svoje mame i pomislili ste da se tako privila uz majku jer misli da će na taj način izbjeći bijes i moguće posljedice.

Gledajući ovo kroz oči psihologa, to pokazuje da ste pametni i pouzdani. Sve čega se prihvatite bit će uspješno privedeno kraju. Stvarno se pokušavate poboljšati kao osoba i naporno radite kako biste uspjeli.

Lako vjerujete drugima i vaša povećana osjetljivost pomaže vam da bolje razumijete ljude. Drugi vas također smatraju jednostavnom osobom za razgovor, jer ih pažljivo slušate i znaju da ih nećete iznevjeriti ako ste im potrebni. Zbog toga ste nezaboravni svima koji vas upoznaju.


Reci što misliš!