Zabava

#partytime

Tribute to Pink Floyd večeras u Q baru

Tribute to Pink Floyd večeras u Q baru

U petak, 16. studenog u Q bar stiže izvrstan Pink Floyd tribute bend, "Floydian Split" koji će samo za vas svirati najpoznatije hitove ove ikonske rock grupe.

„FLOYDIAN SPLIT“ je bend koji je nastao u drugoj polovici 2011. godine u Splitu, u čast jednima od najvećih ikona svjetske glazbe ikad, psihodeličnom engleskom rock bend „Pink Floyd“.

Glavni motiv za pokretanje ovog benda je velika ljubav prema njihovom prepoznatljivom zvuku i glazbenom stilu, a cilj benda je svirati njihove skladbe na način kako su Floydi to sami izvodili prije 30, 40 godina. Zvuk benda se temelji na tim Floydima iz 70-tih godina, tj. na albumima „Dark side of the moon“, „Wish you were here“, „Obscured by clouds“, „Meddle“, uz par pjesama novijeg datuma.

Pjesme koje bend svira su svima dobro poznati njihovi najveci hitovi, ali takodjer i manje poznate skladbe s B strana koje ce sigurno prepoznati istinski Floydoljupci. Članovi Floydian Splita su iskusni glazbenici s višegodišnjim glazbenim iskustvom i dugim stažom u koncertnim nastupima, te vam nude jedan nezaboravni "THE PINK FLOYD EXPERIENCE SHOW".

Početak koncerta je u 22 sata.


Reci što misliš!