Zabava

Ljubav k'o iz pjesme

Zagrijavanje za koncert u Zadru: Željko Bebek ima novi singl

Zagrijavanje za koncert u Zadru: Željko Bebek ima novi singl

Poznati vokal naše glazbene scene koji je u mnogim godinama glazbenog iskustva stekao naklonost brojnih slušatelja, kako u Hrvatskoj, tako i u cijeloj regiji, nastavlja sa svojim uspješnicama.

Željko Bebek je, nakon objave svojeg najnovijeg albuma Ono nešto naše u izdanju Croatia Recordsa, predstavio jedan od singlova ove diskografske uspješnice.

Riječ je o singlu Ljubav k'o iz pjesme, baladi za koju je predstavljen i novi spot. Autori pjesme su Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, a video spot ove sve popularnije pjesme osmislio je i kreirao redatelj Dario Lepoglavec. Pjesma se na listi HR Top 40 nalazi tek dva tjedna, a već je ostvarila najveći skok i pozicionirala se među 10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

23. studenog Bebeka slušamo na Višnjiku!

Na prvome se mjestu, i u osmome tjednu boravka na listi, nalazi Nina Badrić i njezin singl Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa. Slijedi je mlada Franka koja u izdanju Karpo Medie pjeva Ti mi nosiš sreću te već treći tjedan zaredom bilježi zavidan uspjeh na listi. Na trećem ih mjestu slijedi još jedan mladi izvođač, a to je Damir Kedžo s pjesmom Šuti u izdanju Croatia Recordsa.

Najviši ulaz ostvarila je grupa Colonia s pjesmom Melem (Croatia Records), a s njima su se listi pridružila još tri nova singla. Klapa Rišpet s pjesmom Bojim se te Ivan Zak i njegov singl Sama u izdanju Hit Recordsa ušli su također u gornju polovicu liste. Novitet u ukupnom poretku čini i grupa Detour s pjesmom Skrivenakoju izdaje Aquarius Records.

Regionalne liste još jednom su označile dvije naše pjevačice. Nina Badrić s pjesmom Rekao si najslušanije je u Dalmaciji, Slavoniji i Zagorju, dok se Franka s pjesmom Ti mi nosiš sreću sluša u gradu Zagrebu i središnjoj Hrvatskoj te Istri i primorju.


Reci što misliš!