Zabava

"zvijezde" na rtl-u

Petar Grašo obećao da će svojim kandidatima biti edukator, a ne kritičar

Petar Grašo obećao da će svojim kandidatima biti edukator, a ne kritičar

Nakon šest audicijskih emisija mentorski timovi popunjeni su do posljednjeg mjesta, a već ovog petka i subote očekuju nas napeti dueli kandidata.

 

Audicijska faza 'Zvijezda' uspješno je završena. Brojni natjecatelji oduševili su svojim nastupom i zaslužili prolazak u sljedeći krug.

Slijedi tzv. 'mentoriranje' tijekom kojeg će mentori - Nina Badrić, Jacques Hoduek, Toni Huljić i Petar Grašo - savjetovatisvoje kandidate, vježbati s njima i, ovisno o njihovim glazbenim afinitetima, rasponu i boji  glasa, spojiti ih u duete kojima će se već ovaj vikend predstaviti publici. Samo po jedan kandidat iz svakog para u duelima će izboriti prolazak dalje.

Petar Grašo u svom timu ima 11 kandidata, a obećaje da će ih usmjeravati i pomoći im da zablistaju u onome što vole. ''Oni neće od mene naučiti životne škole koje će im promijeniti život, u mjesec dana to je nemoguće, ali dobit će savjete. Želim da se dobro zabavljamo i da sve to ima jednu pozitivnu energiju, to je ono što je važno.''

Nakon audicijskih nastupa, Grašu su, kako on to popularno voli reći, ''kupili'' ovi kandidati: Andrea Radočaj, Hrvoje Krištofić, Dijana Zubić, Dorotea Dumenčić,Stephany Domitrović, Noa Rupčić, Marko Košutić, Lorena Bućan, Jerko Fabić, Erika Crnković i Regina Roslaniec Bavčević.