Zabava

100% iskreno

"Gospodin savršeni" Goran Jurenec: Otac me nikad nije priznao

Za sebe kaže da je pravi romantičar, a zbog prirode njegovog posla često je imao problema s ljubomornim djevojkama. U showu traži ženu koja će prihvatiti njegove navike.

Goran Jurenec (38) u novom reality showu 'Gospodin Savršeni' traži ženu koja će ga oboriti s nogu. Hrvat s berlinskom adresom je odrastao samo s majkom Nadom zbog čega mu je oduvijek bila najveća podrška. 

"Mama me odgajala sama i na tome sam joj zahvalan. Baš zbog toga želim imati skladnu obitelj i pružiti svojoj djeci ono što ja nisam imao", rekao je za Story. Ispričao je kako je odrastao s mamom Slavonkom koja je, kad je zatrudnjela, doznala da joj partner ima drugu obitelj u Bosni i Hercegovini. Otac ga naposljetku nije nikada priznao, niti ga financijski podržao. 

Jurenec je nedavno bio pozvan i u njemačku verziju ovog showa, ali je tek prekinuo dugogodišnju vezu zbog čega je tu ponudu odbio.

"Tada sam tek bio izašao iz duge veze, a i htio sam se posvetiti glumi. Sudjelovanje u showu 'Bachelor' u Njemačkoj na neki te način obilježi i svi te prepoznaju po tome. Naposljetku me zanimalo kako isti show izgleda u Hrvatskoj i prihvatio sam sudjelovanje u ovoj ludoj avanturi", prenosi Story.

Jurenec je priznao da mu je fizički izgled kod djevojaka jako važan, ali ne i najvažniji. Nema određeni tip žene, ali na pripadnicama suprotnog spola prvo primijeti osmijeh i oči. Sebe opisuje kao pravog romantičara koji će sve napraviti za ženu u koju je zaljubljen. 

"Romantičan sam toliko da me sram to i priznati. Obožavam, primjerice, kad za Božić zajedno pripremamo kolače, kada razmjenjujemo darove", prenosi Story.


Reci što misliš!